folder Tahribat.com Forumları
linefolder Oyunlar
linefolder Hitman: Absolution | 2012 | Retail | PC Game | Full İso

Hitman: Absolution | 2012 | Retail | PC Game | Full İso

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BaD_BoYs
    BaD_BoYs's avatar
    Erkek
    torpedo_XL bunu yazdı
    BaD_BoYs bunu yazdı
    torpedo_XL bunu yazdı
    BaD_BoYs bunu yazdı

Oyunu az önce tekrar BURADAN çektim kurdum ve sorun hala aynı. Oyun hiç açılmıyor. Görev yöneticisinden takip ediyorum. Oyun simgesini Yönetici Mod ile çalıştırıyorum. Görev yöneticisinde 3-5 saniye Hitman görünüyor sonra gidiyor. Oyun hiç açılmıyor tepki vermiyor. Deneyen kuran oynayan var mı ?

Hocam işletim sistemin windows 7 mi 8 mi?

Windows 8 Pro 64Bit

Hocam işte bütün sorunların win8 olmasından kaynaklanıyor. BO2 hitman in crackli sürümleri win8 de çalışmıyor.Ama galiba bi tane steam underground forumda fix görmüştüm bulursam koyarım buraya.

BO2 için fix çıktı onu uyguladım takır takır çalışıyor sıkıntı yok. Ama Hitman için çeşitli fixler denedim ama yok tepki vermiyor oyun. Şimdi Windows Software Development Kit paketini yüklüyorum bakalım. Fix olarak bundan bahsediyorsan eğer uyguladım olmadı :)

BaD_BoYs tarafından 25/Kas/12 23:13 tarihinde düzenlenmiştir

.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek
    BaD_BoYs bunu yazdı
    torpedo_XL bunu yazdı
    BaD_BoYs bunu yazdı
    torpedo_XL bunu yazdı
    BaD_BoYs bunu yazdı

Oyunu az önce tekrar BURADAN çektim kurdum ve sorun hala aynı. Oyun hiç açılmıyor. Görev yöneticisinden takip ediyorum. Oyun simgesini Yönetici Mod ile çalıştırıyorum. Görev yöneticisinde 3-5 saniye Hitman görünüyor sonra gidiyor. Oyun hiç açılmıyor tepki vermiyor. Deneyen kuran oynayan var mı ?

Hocam işletim sistemin windows 7 mi 8 mi?

Windows 8 Pro 64Bit

Hocam işte bütün sorunların win8 olmasından kaynaklanıyor. BO2 hitman in crackli sürümleri win8 de çalışmıyor.Ama galiba bi tane steam underground forumda fix görmüştüm bulursam koyarım buraya.

BO2 için fix çıktı onu uyguladım takır takır çalışıyor sıkıntı yok. Ama Hitman için çeşitli fixler denedim ama yok tepki vermiyor oyun. Şimdi Windows Software Development Kit paketini yüklüyorum bakalım. Fix olarak bundan bahsediyorsan eğer uyguladım olmadı :)

Hocam bence yol yakınken win7 ye dön derim.Çünkü skidrowun falan ceg korumasını emule etmesi için koyduğu buddha.dll win8 de iptal oluyor, ondan dolayı sıkıntı çıkarıyor.

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviGozluDev
    MaviGozluDev's avatar
    Erkek

blackbox sürümünü henüz çalıştıramadım win7 de :D hadi bakalım :D

.
Toplam Hit: 6030 Toplam Mesaj: 34