Hitman Absolution
-
Selam müridler,
Serinin 5.oyunu sonunda geliyor. Çoğu kişi 4.oyunun sonundaki tabut sahnesini oyun bitti diye bırakmış
5. oyun sürpriz oldu onlar için.Büyük bir Hitman fanı olarak 5.oyunu sabırsızlıkla bekliyorum :P
e3 trailer
http://www.youtube.com/watch?v=T2_uFewVo-0
-
şu oyunu bir zevemedim gitti aq bide resident evil
-
sağlam fragmanı var..
-
Eski trailer.Banyodakide diana diyolardı.
dipnot:gelsede oynasak be ahh =)
-
skyvalet bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------Ha diana mevzusu da şu. Hitman'i bulmalarına yardım ediyor ve ölmüş süsü veriyor(kalbini yavaşlatıyor) en son requiem sahnesinde dikkat ettiyseniz hitman'in yanına yaklaştığında iğne yapıyordu veya hap veriyordu tam hatırlamıyorum o sahneyi :P Yani diana olduğunu sanmıyorum duştaki kadının.
-
Holyzone bunu yazdı:
skyvalet bunu yazdı:
-----------------------------Ha diana mevzusu da şu. Hitman'i bulmalarına yardım ediyor ve ölmüş süsü veriyor(kalbini yavaşlatıyor) en son requiem sahnesinde dikkat ettiyseniz hitman'in yanına yaklaştığında iğne yapıyordu veya hap veriyordu tam hatırlamıyorum o sahneyi :P Yani diana olduğunu sanmıyorum duştaki kadının.
-----------------------------Bekleyelim görelim o zaman hacı =)
-
Shameless self bump
Oyun çıktı çıkacak, bekliyoruz
-
Fragmanı sağlam yapmışlar.
Bir an önce oynasak artık uzun bir ara oldu yani
-
fragmandaki actionları yapmadıktan sonra idare eder yorumu alır.
-
Ben seneler once 4. seriyi bitirdigimde introsundan 5. nin gelecegini biliyordum zaten. Hatirladigim kadariyla ucakta bi kadinlaydi, kadin bizim kele yeni dosyalar verdi ve oyun orda bitti
-
4-5 senede bir cıkarmasalar su oyunu keske.