Hız Rekoru.Herkez Gördüğü En Yüksek Hızı Yazsın.Bakalım Rekor Kimde
-
zomby3073 bunu yazdı:
-----------------------------
valla başlığa bakınca hertürlü hızı anlayabilrisn birader.Onu düşünürek girmiştim..?? Arabaa yada tren gibi bişe yazmıo arabası olmayınca insanın napsın internettekini yazıo ama bunu üstüne çıkanı sanmıomm:D
applen quiktime mı cekerken 2mb/sn gordum flashgetsiz. flashget ile ise 3mb/sn gordum oldu ODTU de -
95 BMW 3.18 ile - - 220 Ankara Bolu Otoban
-
almanyada dayım arabasında basmıstı
bmw m3 === 280 di
diğer dayımda da audi a8 var ondada 280 i bastık
-
hacılar bi traktör yazdım dovmediğiniz kaldı.160 olmas tabı ben tasak amacı ıle yazdım .yeni bı tane traktor alındı onu kacırmıstım.ama ıbreye bakmadım :)
-
babamın 6 sene önce mercedes 280s aracı vardı.. onunla 230 vurdu ve araba çok rahattı ;)
abimin altnda şu anda ford connect var 200 vurdu can çekişti ama olsun :D
babamın şu an altında olan arabası Mitsubishi Lancer ile abim 210 yaptı
ve en son olarak...
amcaoğlu ile bayrampaşadan gazi mahallesine 5 dk. da geldik.. tam 5 dk. :) ibre 200 den aşağı düşmedi ve en yüksek hız 210 du ;)
ben ise bisikletimle 50 yapmışımdır :D
-
amele_2 bunu yazdı:
-----------------------------kendim 160 gördüm lagunayla
benim BMC yle 140 a şahit oldum kasada 1.5 ton yükle :D manisa yolunda.ben 130 u geçemedim daha.
pederle mazda 929 da 195 e şahit oldum
dip not:
hız iyi bişi değildir önemli olan o atraksiyonları! düşük hızlarda yapmaktır (bkz: drift)
sosyal mesaj: aşırı hız ölüm getirir.emniyet kemerinizi takın hayata bağlanın :D
bmc işte nede olsa parcaları bizden çıkma amele bmc yakıtının içine 2 damla tiner damlar bmc ferariz gibi oluyoraramızda kalsın
-
honda cbr 1000 rr 270
skoda octavia 180
-
içinde 5 kişi ile kısa 7-8 km lik yolda 2000 model focus ghia ile ulaştığım hız 190 :) yol bitti sonra , hea bi de böyle bi konu açılmıştı ztn daha önce :)
-
Ultra Wheels Abec% rulman 58a tekerlerkler. Bu paten ile 45km\s hız yaptım
-
ILKER06 bunu yazdı:
-----------------------------almanyada dayım arabasında basmıstı
bmw m3 === 280 di
diğer dayımda da audi a8 var ondada 280 i bastık
-----------------------------arkadasim kirilmada, audi a8 en son 250 basiyor o kadar...