Hızlı İnternete Merhaba Kampanyası
-
merhaba internette görmüşsünüzdür bu kampanyayı açıklama yapmama gerek yok herhalde. bu tarifelere geçen var mı?
malum bu tarifede 8mbit hız garanti edilmiyomuş çıkabileceği en yüksek hız 8mbit imiş. geçen varsa memnun mu?
bi de bu kampanyadan eski ttnet kullanıcıları yararlanamıyo mu?
-
Hocam geçmedim ama 15 gb sınırlaması var sanırım. Geçersen internet hızın düşüyordu galiba. Ben doyasıya download yapamadıktan sonra hiç bir anlamı kalmıyor. Bana uygun olmadığından tavsiye etmiyorum :D Benim 1 haftalık download limitim 70 - 90 gb arası :D
-
baştan vazgeçmek için neden :)
Kampanyadan, yeni abone olacak tüm bireysel ve kurumsal müşterilerimiz 24 aylık abonelik taahhütnamesi imzalayarak yararlanabilir.
-
15 gb sınırı kadar aptalca 1 koşul olamazdı zaten böyle aptalca bir şartıda TTnetten başkasıda isteyemezdi.
-
15 GB yi geçinde otomatikman 512mbs hıza düşüyor netiniz.. Zaten bu neden 8mbs e geçmemeğe neden :)
Kampanyada " sınırsız " deniyor nasıl sınırsız oluyorsa bilmiyorum artık. Ama illaki kalkar bu tür sınırlamalar nasılmı kalkar birisi bu kampanyaya geçer 15gb sınırı oldugu için sınırı aşar mahkemeye başvurur der sınırsız diordunuz nerde bunun sınırsızı ? muhakkak kazanır :) Ayriyetten dikkatimi çeken şey kampanya için arayıp sordugunuzda neden 15gb sınır var sınırsız diye kampanyayı tanıttıgınız halde soruya gelen cvp şu; kötü şeylerden korumak amacıyla sınır konulmuştur :) ilginç..
-
hereks biliyo zaten kaç kerede konusu açıldı lmit var bi boka yaramaz
-
Onda iş yok beklemek lazım
-
ben 8mb limitsiz yaptırdım. 2-3 ay bu şekilde kullanmam gerek. 90 adsl için 11 de telekoma .download hızı gayet iyi. 5.5 - 6.5 hızlarını gördüm.
-
ttnet dunyanin en hizli internet servisini kursa bile 4GB kotasini koyar arkadaslar ..
-
Hocam şahsen ben doyasıya download yapamıcaksam o interneti napayım alsınlar internetlerini... :D
-
valla şahsen ben, geçen yaz sınırsız yaptırdım interneti. inadına 50-60 gb indiricem dedim kendime, ama en fazla 14gb yapabilidim. 15 gb benim için yeterli bi sınır. fiyatı da uygun. yalnız bu 8mbit hızı garanti değildir altyapıya göre değişir olayı kafamı kurcalıyo. bi de;
Kampanyadan kimler yararlanabilir?
Kampanyadan, yeni abone olacak tüm bireysel ve kurumsal müşterilerimiz 24 aylık abonelik taahhütnamesi imzalayarak yararlanabilir. Kampanya duyurusunun yapıldığı 26 Mayıs 2009 tarihinden sonra TTNET ADSL aboneliğini iptal ettiren müşterilerimiz bu kampanyadan yararlanamayacaktır.
yani eski ttnet kullanıcıları yararlanamıyo mu bundan.