Hızlı Okuma Programı | 1 - 5 | Türkçe
-

İndir : Hızlı Okuma Programı 1
İndir : Hızlı Okuma Programı 2
İndir : Hızlı Okuma Programı 3
İndir : Hızlı Okuma Programı 4
İndir : Hızlı Okuma Programı 5
-
bir çizik atayım hacım paylaşımın için sağol.
ancak bunların hızlandırdığı ama paragraf ve anlama sorularında daha çok yanlış yaptırdığı konusunda bişiler duymuştum
bi fikrin var mı bu konu hakkında
-
Hayrını gör hocam. Valla hocam ne desem yalan olur. Hiç böyle şeyleri tahip etmem. O yüzden net bir cevap veremiycem.
-
Mantıklı olalım müridler...
Şahsen "Türkçe" hızlı okunup anlaşılacak bir dil değildir.
Örneğin;
İngilizce'de bir "NOT" ekliyorsunuz, çat olumsuz oluyor cümle :) hızlı okusanız bile kelimeler uzun uzun ek almadığı için cümle hızlı anlaşılabiliyor.
Türkçe öyle değil ki... bir ek alıyor, zamanlara göre bir değişiyor - bir evrim geçirip - hızlı okumanızın içine ediyor =)
Herşeye rağmen dilimi çok seviyorum fakat eminim hızlı okuma taktikleri Türkçe'ye sökmez =)
herneyse, youtube'tan proxykaspersky nickli arkadaşın ön yargıları için bir demonstıreyşın paylaşayım;
http://www.youtube.com/watch?v=eoFt6BIHHBk&feature=related
Bu arada Bad_Boys hangi kurumun eğitimi bu ? sadece hızlı okuma teknikleri yazıyor internetten bir arattım 1000 tane yer var bu şekil cd veren...
-
Hocam upload ettikten sonra dosyaları sildim. Açılışta kurum ve hazırlayan kişinin bilgileri vardı ama hatırlamıyorum şuan.
-
pandik sagolasın
-
NoNam3 hocam eyvallah izledim valla adamın dedikleri doğru,
ancak benim bahsettiğim tam olarak bu değildi; yani hani cümlenin tamamını okumadan hızlı okuyanlar varya onlar dan bahsediyordum.
ygs de şu paragraflarda çok oyalanıyorum , halletmeye çalışcaz artık...
-
Hayrını görün hocalar... :)
-
çentükk
-
aliyk bunu yazdı:
-----------------------------
çentükk
-----------------------------Hayrını gör :)
-
eyv hocam