Hızlı Tren, Sanal POS İşlem İzni Yok Hatası (Yardım)
-
Hızlı tren için bilet almaya çalışıyorum fakat 2 farklı karttan 10 defa denememe rağmen hep aynı hatayı veriyor.
hata şu:
İşlem sırasında hata oluştu ( Sanal POS işlem izni yok (Yapılan işlemin Sanal POS ta yetkisi yok) )
Kartlar sürekli internet den alışveriş yapmak için kullandığım kartlar. o yonde bi sıkıntı yok yani
çağrı merkezini aradım browser değiştir dediler. chrome kullanıyorum. explorer kullan dedi :D onu da denedim yine aynı hata veriyor
daha önce yaşayan veye bi çözümü olan var mıdır? Yardım ederseni teşekkür ederim.
-
eleman mobilden yapmış olmuş..
-
evet hocam onu okudum konu açmadan önce de mantıklı gelmedi ya :)
bi de telefondan tek tek bilgiler girmekle uğraşmıyım
Edit:
Aynı sorunu yaşayan olursa, bankamatik kartlarını kabul etmiyor site. Ziraatbankasının öğrencilere verdiği kartı mesela
Kredi kartı kabul ediyor sadece
asa42 tarafından 21/Eyl/14 01:46 tarihinde düzenlenmiştir -
asa42 bunu yazdı
Mozilla user agent switcher -
Devlet sitelerinde mesai saatinden sonra ödemlerde götlük yapma gibi bir problem var.
-
tustanbakanadam bunu yazdıasa42 bunu yazdı
Mozilla user agent switcherwow bu baya iyiymiş :D bi deneyim
-
asa42 bunu yazdıtustanbakanadam bunu yazdıasa42 bunu yazdı
Mozilla user agent switcherwow bu baya iyiymiş :D bi deneyim
o da yemedi :/
-
kartlar sanal pos a açıkmı? Sanal post internet işlemi olarak tanımlanmış ise kredi kartı ayarlarında internette kullanımda açık olmalı.
-
Olgunisik bunu yazdıkartlar sanal pos a açıkmı? Sanal post internet işlemi olarak tanımlanmış ise kredi kartı ayarlarında internette kullanımda açık olmalı.
hocam bu sorunun geleceğini bildiğim için ilk mesajda koyu olarak belirttim.
daha önce aynı kartlarla defalarca çinden sipariş yaptım, uçak bileti aldım. online mağazalrdan siparişler veridm. onla bi alakası yok yani
bankayaı aradım yaklaşık 20 dakka bekledim operatör için bağlanamadım :S
-

Hala aynı saçma hata :|
-
bankamatik kartıyla mı deniyosun hocam ?
edit : kendimden örnek vereyim. Enpara kartı aldım internetten alışveriş yapabilmek için, ama internet faturamı ödeyemedim bankamatik kartı kabul olmuyormuş
OttomanSlap tarafından 10/Ağu/14 14:57 tarihinde düzenlenmiştir