Hizmetin Boku Bu Olsa Gerek !...
-
rar şifreyi bide bunu deneyin www.frmdivx.com
-
hellfever01 bunu yazdı:
-----------------------------hellfever01 bunu yazdı:
-----------------------------
hacı merakettimde koskoca bir filmi hemide avi olarak nasıl 2 part yaptın? onuda geçtim her part 50-60-70 mb civarlarında?
-----------------------------ŞU SORUMA CEVAP vermeyi denesen diyorum? ????
yaw bırakın yaa 10 numara paylaşımmış pehh filmler hakkında hiçbir bilgi yok ayrıca 3 kere sordum ve soruma yanıt yok rar şifreleri hakkında bilgi yok.. ne resim var ne bişey, filmler türkçemi rusçamı yoksa sessiz sinemamı bilgi yok alt yazı varmı? hangi dilde alt yazı var belki indirdiğinizde alt yazı kuş dili çıkar.. bırakın yaa filmlerin hepsi www.cithiz.com da var gidin indirin tüm bilgileride mevcut kota var derseniz divx in mp4 e riplenmiş olanları var gidin indirin işte. -
hellfever01 bunu yazdı:
hellfever01 bunu yazdı:
hacı merakettimde koskoca bir filmi hemide avi olarak nasıl 2 part yaptın? onuda geçtim her part 50-60-70 mb civarlarında?
yaw bırakın yaa 10 numara paylaşımmış pehh filmler hakkında hiçbir bilgi yok ayrıca 3 kere sordum ve soruma yanıt yok rar şifreleri hakkında bilgi yok.. ne resim var ne bişey, filmler türkçemi rusçamı yoksa sessiz sinemamı bilgi yok alt yazı varmı? hangi dilde alt yazı var belki indirdiğinizde alt yazı kuş dili çıkar.. bırakın yaa filmlerin hepsi www.cithiz.com da var gidin indirin tüm bilgileride mevcut kota var derseniz divx in mp4 e riplenmiş olanları var gidin indirin işte.
-----------------------------:)) iyide hoca adam almış paylaşmı$ kime hoşsa ben indirdim tak tak izledim süperde Walla helal olsun
oyle kucuk goruyorsun Koy bakalım milletin istedigi filimleri sanada helal olsun dıyelim
-
süpersin. sükmek gerek seni :D
-
Arkadaşlar neşeli gençlikte bi problem mi var ben indiremiyorum bi bakarsanız sevenirim
-
Filmlrin Çogu Silinmiştir Uzun Zaman Önce upload Edilmiş Salam Olarak İndirdikleriniz İse "s1980"dir Hayırlı Olsun....
-
ty
-
hellfever01 bunu yazdı:
hellfever01 bunu yazdı:
yaw bırakın yaa 10 numara paylaşımmış pehh filmler hakkında hiçbir bilgi yok ayrıca 3 kere sordum ve soruma yanıt yok rar şifreleri hakkında bilgi yok.. ne resim var ne bişey, filmler türkçemi rusçamı yoksa sessiz sinemamı bilgi yok alt yazı varmı? hangi dilde alt yazı var belki indirdiğinizde alt yazı kuş dili çıkar.. bırakın yaa filmlerin hepsi www.cithiz.com da var gidin indirin tüm bilgileride mevcut kota var derseniz divx in mp4 e riplenmiş olanları var gidin indirin işte.
-----------------------------Ya Ben Sana Cevap Vermedimmi Kardeşim Filmlerin Nasıl Sıkıştıgını Soruyorsun Dün Bi Konu Açtım Baksaydın Çok Rahat Bir Şekilde Görürdün Şifre iso1980 dir Tekrarlıyorum...
-
eyivallah kardes hakikaten cok hos olmus baslýga uygun sekilde yapmýsýn :D
-
Xvid codec istio,indiriom yine acilmio media playerda :\