Hobileriniz
-
sevgili muridler kafami dagitmak icin eve geldigimde pc basinda bos vakit gecirmekdense bi hobi edinmeyi dusunuyorum sizlerinde hobileri varsa agac islemecigi elektronik isler el isciligi koleksiyon artik ne tur hobilerle ugrasiyorsaniz paylasirsaniz sevinirim hem bana yol gostermis olursunuz hemde muritlere de is cikar
insanin kendisine faydali zevkle vakit gecirebilecegi bos vaktini doldura bilecegi ne tur hobilerle yapa biliriz kisacasi
-
imkanın varsa balık tutmaya git
-
1000 kere la ilahe illallah
-
sanane bunu yazdı
imkanın varsa balık tutmaya git
balik tutmayi severim ama malesef imkanim yok onun icin
-
WALLACEs bunu yazdı
Elhamdulillah hobimizi degil vazifemiz
-
patron_38 bunu yazdıWALLACEs bunu yazdı
Elhamdulillah hobimizi degil vazifemiz
sonuç olarak boş vakit değerlendirme
-
çevirmenlik yap.
edit: mesajındaki imlaya baktım, boşver
YekteranBaymedir tarafından 25/Ara/12 16:32 tarihinde düzenlenmiştir -
keman çalıyorum
-
boş vakit yoktur boş geçen vakit vardır :W
-
Bi estürman al ney , saz , gitar veya fotoğraf çekebilirsin amatör tabi imkan gerektirir bunlar kaldırım mühendisi olmada İş kurun kursları var hocam onu düşünebilirsin yıl başından sonra yeni bölümler açılacak diye duydum el sanatlarına gidersin hem günlük 20 TL para veriyorlar.
-
JuMaN bunu yazdı
Bi estürman al ney , saz , gitar veya fotoğraf çekebilirsin amatör tabi imkan gerektirir bunlar kaldırım mühendisi olmada İş kurun kursları var hocam onu düşünebilirsin yıl başından sonra yeni bölümler açılacak diye duydum el sanatlarına gidersin hem günlük 20 TL para veriyorlar.
hocam yurt disinda oldugum icin kurslara gide bilme ihtimal yok ama cok isterdim gitmeyi evde vakit gecire bilecegim biseyler ariyorum