Hocalar Bi Bakın Bu Telekom Ayak Ustu Düdüklüyo Galiba ???
-
La daha dün baktım adsl kota adresime 3.2 Gb download yapmısım ve son guncellemede baktığımdan sadece yarım saat once olmus sabahtan beri uyuyorum nete bile girmedim uyanınınca 300 Mb + 100 Mb lik bi film indirdim ayıptır soylemesi ulan bi şimdi daha yeni baktım adrese yine sansa mıdır nedir artık downloadlar bittikten yaklasık 30 dakka sonra falan olmus güncelleme Download ettiğim miktar ne dersiniz....
2006 Eylül 338.678.379
(322,989 MB) 4.678.590.093
(4,357 GB)
4.3 Gb yazıyo neler oluyo hocam geçiriyo mu bize bunlar ya ay sonu gelde pedere anlat şimdi a.q !!! -
Tt netten bahsdiyoruz geçirir hatta herşey olabilir gene fazla geçirmemiş :D
-
Telekoma ne söylesem az kalır bişey söylemyecem bu yüzden boşa ağzımı yormıyayım. Tek şey söyliyim. ALIŞ ALIŞ!!
-
abi ben anlamıyorum bizim arkvar hadi biz neyse download yapıyoruz falan baya bi gidiyo ama çocuk bi bok bilmiyo msn 24 saat açık arada googleda bişilere bakıyo okadar başka bi dalga yok 10 gün oldu 3.2 gb gelde açıkla bu tt nin amk bizimi kandırıyo itoğluitler :@
-
Şöyle serbestçe telekoma küfür edebileceğimiz bir yer olsa var ya!!!
-
bu memlekette adam gibi hizmet almak hayal.
yabancılar aldı adam gibi hizmet olur diye seviniyorsun elin adamlarıda memleket şartlarına çabuk uyum sağlıyor.
indirim falan hikaye telekom gerçeği tek oda "bindirim" -
biz cebitte ufak çaplıda olsa telekoma bişiler yaptık :D
-
organize işler bunlar hocam.
-
moruk bzdede 2 gündür net yok. bebekte santrallde mi ne sorun warmıs galiba.
-
bi ağ uzmanına sordum dediki
ipne tt çoğu yerde kablolara yükleniyo
mesela 10 mb geçen kabloya 1 gb veriyo
bu nedenle kopuyo ama geceleri felan çok az sorun çıkar
ne kadar doğru ne kadar yanlış bilemem -
http://www.pcnet.com.tr/adsl şu adrese giripte destek verin a.q Pcnet dergisi düzenliyor az çok sesi duyulacaktır.Çoğu kişi ne gerek var.Telekom takmaz vs diyor.Böyle koyun gibi olursak adamlar kukla yaparlar böyle..
Toplam Hit: 1949 Toplam Mesaj: 16