folder Tahribat.com Forumları
linefolder Download / Dosya Paylaşım
linefolder Hocalar Bilir Diye Bi Sorum Olacak

Hocalar Bilir Diye Bi Sorum Olacak

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tuareq
    tuareq's avatar
    Erkek
    benim pc de diyelim admin şifresi koydum ve bu şifreyi bilmiyorum bunu nasıl açarım bi ara biyerde tuş kombinazyoru saymışlardı ve sonra şöyle bi sayı gir demişlerdi ve unuttum
    diger bi varsayımda pc nin pilini ters çevirmek demişlerdi
    benim istedigmi pc açılırken birkaç tuşa basılıp sonra da admin olarak açmak yardım cı olacağınızı biliyorum şimdiden teşekkürler ilgilenen herkese
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fenerist07
    fenerist07's avatar
    Erkek
    bios sifresiyse anakartın pili cıkarılarak oluodu galiba tam hatırlamıorum
    windows sifresiyse onun acıldıını bilmiorum :)

Amphetamine Logic.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sheriff
    sheriff's avatar
    Erkek
    admin şifresinin bios piliyle alakası yoktur. admin şifresini bilmiyorsan bişi yapamazsın bildiğim kadarıyla

Alayına İsyan İnadına Göztepe
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ertan
    ertan's avatar
    Erkek
    linkler çalışıyorsa şanslısın,birinde resimli anlatım var

http://rapidshare.de/files/15193558/admin.jpg.html

http://rapidshare.de/files/9589776/WindowsKey.iso.html

Bundan sonra sadece insan olanlarla muhattap olacağım.. Ona göre karşıma gelin...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tuareq
    tuareq's avatar
    Erkek
    saolasın bunlardan biri çalışıyor batacağım ama bben bunu biyerde forumlarda görmüştüm ctrl+alt+shift+f6 ya bas diye bişeyler diyordu ve sana şifre sorar onuda 12345 veya 123456 yaz şemlinde diyordu pc açılırken şu konuya açıklık getirirsek bi konu halletmiş ocagıs bekliyorum yorumlarınızı
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ertan
    ertan's avatar
    Erkek
    hoca orda resimli anlatım var.. ayrıca senin dediğin sanırım deep freeze şifresi... sana verdiğim linklerden ikincisini cd ye kopyalaman gerek.. resimde anlatıyor bazı noktaları

Bundan sonra sadece insan olanlarla muhattap olacağım.. Ona göre karşıma gelin...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tuareq
    tuareq's avatar
    Erkek
    benim değimi siz anlamıyorsunuz galib ben diyorum açılırken bir tuş kombinazosyonu kullanılıyor bunu bilen varmı veya farklı bi işlem varmı bun tartışıyoruz ?

ayrıca senin verdigin xp ninn şifresi filan açıklamada yok
    şöyle düşünün ben pc hiç açamımıyor şifreyide bilmiyorum ne yapmam lazım ben bi ara bunu okumuştum bi yerde ama gerek olmaz diye not almayı unutmuşum

mutlaka bilen çıkacaktır bu konuyu sabırla bekliyeceğim
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ertan
    ertan's avatar
    Erkek
    hoca ne diyorsun sen ya.. ne tuş kombinasyonu yok öyle birşey, pc açılmıyor diyorsun o zaman bios şifresidir o.. Çıkar anakarttan pili,iki dk da bekle şifre gider,sen bios için hazır şifrelr istiyorsan pek tuttuğunu görmedim ama biosun ismini yaz.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wasd
    wasd's avatar
    Erkek
    Abi admin oturumu normalde şifresizdir,ona sen şifre koyduysan onu kırmanın bi yolu var;
    Bu programı indir
    http://www.hemenpaylas.com/download/121353/WindowsKey_winxpsifre_kircici_.iso.html
    Sırayla adımları uygula ve admin şifresi artık 12345 olacaktır ;) link çalıntı :D

:)
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wasd
    wasd's avatar
    Erkek
    Yukarda yazdığım şifreyi değiştirmek için senin dediğin tuş kombinasyonu ctrl+alt+delete bu 3 tuşa aynı anda arka arkaya 2 kere bastınmı başka bi giriş paneli açılıyo xpde, oraya admin olarak girmek istiyosan ve admin şifresi yoksa kullanıcı adı Administrator
    şifre kısmı ise boş.Enter dediğin anda girersin eğer admin oturumuna şifre koyan olmamışsa ;)

:)
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tuareq
    tuareq's avatar
    Erkek
    birdeğişik yorum daha eline emeğinise sağlık umuyorm daha değişik yorumlarda gelecektir
    hepinin eline sağlık minnattarım yazan herkese paylaştıkca bazı sorunları çözeriz umarım ...
Toplam Hit: 1660 Toplam Mesaj: 12