folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Hocalar Eski Dönemlere Ait Tarih Kitaplari Orjinal Bazilari Tek Örnek

Hocalar Eski Dönemlere Ait Tarih Kitaplari Orjinal Bazilari Tek Örnek

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zgmanco
    zgmanco's avatar
    Erkek

Bekliyorum hala kardeş. Gerçi 20.000 falan demişsin ben öğrenci adamım hayatta alamam o kadar değerlilerse ama 50-100 lira birşey düşürebilirsek iyi olur.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    futurist
    futurist's avatar
    Dişi

üniversitede araştırma yapanlar oluyor

.bütün isimlerini bir liste halinde satıyorum yaz üniveristelerin panolarına as.

blog kur resimlerini çek  orada yayınla ilanların altına internet adresini ver

20 bin dedilerse daha çok ediyordur. gözünü karartma hemen iyice araştır derim

bende çok bilmiyorum bunlar 1870 ise tarihi eser gibidir

müzeler parayla almaz ama devletin bu işten sorumlu değer biçecek bir kurmu yokmu arkadaşlar

şahsen bende merak ettim

NOT: kitapların çalınmasına karşın elinde ister noter ister başka bir şekilde kanıt olacak birşeyler yap

gideceğin yerlere tek gitme.

futurist tarafından 17/Nis/14 13:28 tarihinde düzenlenmiştir

Arkadaş uğruna ölmek kolaydır, ama uğruna ölünecek arkadaş bulmak çok zordur
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek

sana bi adres yollayacağım, istanbuldaysan ziyaret et, elindeki belgeleri göster. kaydadeğer bir şeyler varsa satın alır. gitmeden önce telefon açıp durumu bildir sonra uygun bir zamanda gidip gösterebilirsin belgelerini. belgelerin orjinal olması önemli

Ülkesini Seven Her Türk Vatandasi, Ülkesinin Sessiz Istilasi'na karsi durmak zorunda.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nick6
    0x656e
    0x656e's avatar
    Homo

Bir blog yapada site kur hocam mesela araştırmak isteyen sana cüzzi bir miktar bağış yapsın sende sadece istediği sayfanın resmini at ona :)

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Puro Sever
    Mr_Dark
    Mr_Dark's avatar
    Erkek

1920 lerden ilk basım özel bir kitap var elimde kendisini bit pazarından 2 TL karşılığında aldım yani o milyarları geçecen önce :)

!!!!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yawuz
    yawuz's avatar
    Erkek
    Mr_Dark bunu yazdı

1920 lerden ilk basım özel bir kitap var elimde kendisini bit pazarından 2 TL karşılığında aldım yani o milyarları geçecen önce :)

1920 lerde basılan bazı numaralı kitaplar biliyorum 2 tl dahi etmez hangi kurum basmış?

tahribat.com a can feda
Toplam Hit: 2158 Toplam Mesaj: 17