Hocalar Eski Dönemlere Ait Tarih Kitaplari Orjinal Bazilari Tek Örnek
-
Bekliyorum hala kardeş. Gerçi 20.000 falan demişsin ben öğrenci adamım hayatta alamam o kadar değerlilerse ama 50-100 lira birşey düşürebilirsek iyi olur.
-
üniversitede araştırma yapanlar oluyor
.bütün isimlerini bir liste halinde satıyorum yaz üniveristelerin panolarına as.
blog kur resimlerini çek orada yayınla ilanların altına internet adresini ver
20 bin dedilerse daha çok ediyordur. gözünü karartma hemen iyice araştır derim
bende çok bilmiyorum bunlar 1870 ise tarihi eser gibidir
müzeler parayla almaz ama devletin bu işten sorumlu değer biçecek bir kurmu yokmu arkadaşlar
şahsen bende merak ettim
NOT: kitapların çalınmasına karşın elinde ister noter ister başka bir şekilde kanıt olacak birşeyler yap
gideceğin yerlere tek gitme.
futurist tarafından 17/Nis/14 13:28 tarihinde düzenlenmiştir -
sana bi adres yollayacağım, istanbuldaysan ziyaret et, elindeki belgeleri göster. kaydadeğer bir şeyler varsa satın alır. gitmeden önce telefon açıp durumu bildir sonra uygun bir zamanda gidip gösterebilirsin belgelerini. belgelerin orjinal olması önemli
-
Bir blog yapada site kur hocam mesela araştırmak isteyen sana cüzzi bir miktar bağış yapsın sende sadece istediği sayfanın resmini at ona :)
-
1920 lerden ilk basım özel bir kitap var elimde kendisini bit pazarından 2 TL karşılığında aldım yani o milyarları geçecen önce :)
-
Mr_Dark bunu yazdı
1920 lerden ilk basım özel bir kitap var elimde kendisini bit pazarından 2 TL karşılığında aldım yani o milyarları geçecen önce :)
1920 lerde basılan bazı numaralı kitaplar biliyorum 2 tl dahi etmez hangi kurum basmış?