Hocalar İngilizce Bilen Varmı ? Acilinden..
-
cLust3R bunu yazdı:
-----------------------------
ahaha hoja facebook abaza gibi ona buna tanımadıgın insanlara friend request yolladn içn banlamş seni :D amele kaynıo ama adamlar düzeltmek için urasıolar.. @ spark adam üşenmemiş kelime kelime çevirmiş :|
-----------------------------Enis 2-3 güne bizimkide böle olur lan ahuauhauha
-
SpArK bunu yazdı:
-----------------------------Hi Ertan,
Your account was disabled because you were reported by other users for sending friend requests to people you don't know. Facebook does this for safety and security reasons.
Also, Facebook has limits in place to prevent behavior that other users may find annoying or abusive. These limits restrict the rate at which you can use certain features on the site. Unfortunately, we cannot provide you with the specific rates that have been deemed abusive.
Your account has been disabled because you exceeded Facebook's limits on multiple occasions when sending friend requests, despite having been warned to slow down. We will not be able to reactivate your account for any reason. This decision is final.
Thanks for contacting Facebook,-------------
Merhaba Ertan ,
Tanımadığın insanlara arkadaş isteği yolladığın diğer kullanıcılar tarafından bize rapor edildiği için hesabın hizmet dışı bırakıldı.Facebook bunu emniyet ve güvenlik
nedenleriyle yapar.
Ayrıca , Facebook diyer üyeleri rahatsız edici ve taciz edici davranışları önlemek için bazı kısıtlamalara sahiptir.Bu limitler senin site üzerinde bazı özellikleri kullanma
oranını kısıtlar.Ne yazık ki , sana daha fazla özel oran sağlıyamayız kötüye kullanabiliceğini varsayarak.
Senin hesabın hizmet dışı bırakıldı çünkü Facebook'un bir çok durumunu, sınırını aşmışsın , arkadaş istekleri yollıyarak , yavaşlaman için uyarılmana rağmen.
Hesabını tekrar aktif hale getiremiceğiz her hangi bir sebeble.Bu son karardır.
Facebookla iletişime geçtiğiniz için teşekkürler.
diye anladım ben :) tabi bazı yerleri bozuk ama kusura bakma kardeşim :) okurken kolay anlaşılıyorda yazıya pek dökemeyen birisiyimdir :) yalnışlarımı
mazur gör.
hoca mükemmelsin hem üzüldüm hemde bu çeviri için tşk ederim ingilizce dersi veriyormusun msnden online... -
benim hesabı da banlamışlardı hiç takmadım boşver. açmazlar zaten
@handsome ben veriyim hoca istediğin ing dersi olsun :D
-
Zaaa Komik :) zaten amac tanısmak deılmı D:D:D
-
Hesap cort demek istiyor :D
-
hocalar yalvarsam bi oyun için herkesi eklemem gerekiyordu bir daha böyle yapmam vs affedin abiler desem :D küçük emrah muamelesimi görürüm yoksaban'ı kaldırırlarmı
-
HanDsomE bunu yazdı:
hocalar yalvarsam bi oyun için herkesi eklemem gerekiyordu bir daha böyle yapmam vs affedin abiler desem :D küçük emrah muamelesimi görürüm yoksaban'ı kaldırırlarmı
yaw kardeşim başka bir e-mail ile tekrar üye ol bu kadar basit :| ama çöplüğe çevirme feysbuku ;) -
HighNitro bunu yazdı:
HanDsomE bunu yazdı:
yaw kardeşim başka bir e-mail ile tekrar üye ol bu kadar basit :| ama çöplüğe çevirme feysbuku ;)
hoca o kadar akıl bizde de var ama eski üyeliğimi geri almam lazım yoksa facebook'a üye olmakla uraşamam o kadar arkadaşımı geri ekle bul off bi ton iş -
aSdFgH bunu yazdı:
Zaaa Komik :) zaten amac tanısmak deılmı D:D:D
-----------------------------Facebukun :D amacı tanışmak kaynaşmaktan öte sosyal ağ kurmak yani varolan çöpçatan siteleri gibi değil ama...
-
abazalık yapmasaydın lan :)