Hocalar Touchped Soruuuun!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gecement
    Gecement's avatar
    Erkek

yeniden başlat düzelir. Düzelmez ise tekrar yazarsın...

Solak Cerrah
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    break
    break's avatar
    Erkek

ulquiorra bunu yazdı:
    -----------------------------

alienfinger bunu yazdı:

nasıl hocam iyice bi açıklayın lütfen 

touchpad tamamen mi çalışmıyor? program ekle veya kaldır'a girin. listeden touchpadinizin driverını arayın. asuslarda synaptics touchpad driver'dır. diğer markaları bilmiyorum. eğer bulamazsan laptopı aldığın yerden driver cdsi vermişlerdir. onu takıp yükleyin. driver varsa touchpadi disable etmiş olabilirsin. FN+F9 asus için. eğer sorun devam ederse görev çubuğundan touchpad programına çift tıklayın. synaptics pointing device asuslarda. açılan pencerede wheel tab'ını istediğiniz gibi düzenleyin.

Hocam benim Asus'ta elantech touchpad driver ama internet sayfalarında aşağı yukarı hızlıca hareket etmiyor. İllaki oka tıklamam lazım.

Agronomist + Yaprak Tütün Uzmanı
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ulquiorra
    ulquiorra's avatar
    Erkek

break bunu yazdı:

ulquiorra bunu yazdı:

alienfinger bunu yazdı:

nasıl hocam iyice bi açıklayın lütfen 

touchpad tamamen mi çalışmıyor? program ekle veya kaldır'a girin. listeden touchpadinizin driverını arayın. asuslarda synaptics touchpad driver'dır. diğer markaları bilmiyorum. eğer bulamazsan laptopı aldığın yerden driver cdsi vermişlerdir. onu takıp yükleyin. driver varsa touchpadi disable etmiş olabilirsin. FN+F9 asus için. eğer sorun devam ederse görev çubuğundan touchpad programına çift tıklayın. synaptics pointing device asuslarda. açılan pencerede wheel tab'ını istediğiniz gibi düzenleyin.

Hocam benim Asus'ta elantech touchpad driver ama internet sayfalarında aşağı yukarı hızlıca hareket etmiyor. İllaki oka tıklamam lazım.

elantech de neymiş. third party driver heralde? resmi driverın synaptics olması lazım. elantech'i silip synaptics'i asusun sitesinden indirirsen düzelir büyük ihtimalle.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alienfinger
    alienfinger's avatar
    Erkek

yaklaşık 2 aydır böyle :D

ben tamamen yepyeni bir dinsel bilinçliliğin başlangıcıyım ...
Toplam Hit: 2401 Toplam Mesaj: 15