folder Tahribat.com Forumları
linefolder Tahribat.Com - Sosyal Etkinlikler
linefolder "Hocali Soykırımı" Anma Töreni

"Hocali Soykırımı" Anma Töreni

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EcHoLL
    EcHoLL's avatar
    Erkek

hepimiz ermeniyiz diye sologan atanlar vardı bakalım gelip buraya hepimiz türküz diyiceklermi biz içeriden çürüyoruz en kötü yozlaşmada bu

"Hayat zor olabilir ama ben de kolay sayılmam." insanları Silahsızlandırmak onları köleleştirmek için En iyi Yoldur.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

Twitter bunu yazdı:
    -----------------------------

hepimiz Ermeniyiz diye slogan atanlar kendilerini ne kadar Ermeni hissediyorsa, dünde Filistin'de kafasına bomba düşen halk kadar Filistin' li, 99'da İstanbul'da- İzmit' de çürük binalar yüzünden ölenler kadar Türk, Erciş'te aynı şekilde ölenler kadar da Kürt hissediyorlar. Bu insanların milleti, ne Kürt, ne Türk ne de Ermeni, ne de başka birşey. Bu insanların milleti insanlık.yapmayın arkadaşlar niye heryerde parlıyorsunuz . Keşke imkanım olsaydı hrantada şuanki hocaali soykırımı anma törenine gitmek isterdim...daha çok şey yazılır çizilirde bu yaşına kadar milletin ideolojileri artık oturmuş buradan 500 sayfa yazsanda değişmez.. 

Kendi çevremden en yakın tanıdığım dedem bile yakasından türk bayrağı rozetini düşürmez o bile bu haberleri görünce kendisi söyledi erzincanda kendi yaşadıkları civarda ne kadar ermeni varsa hepsini toplayıp öldürdüklerini . Her iki tarafta birbirinden canlar almış .

Önemli olan bizim atalarımız olan osmanlının zamanında yaptığı bazı hataları kabullenip ermenileri eyvallah diyip bağrımıza basmalıydık milletçe meclisçe  kendi içimizde bazı şeyleri halletseydik elin fransası gelip dil uzatamazdı ...

twitter senin deden olduğuna inanmıyorum.

bak burda TÜRK ATALARIMIZA ECDADIMIZA NASIL ermenilerce zulm altında kaldıklarını ANLATIYOR AMCAMIZ

http://www.therealhistory.org/index.php/page/videos/?video=bayram_oghlu_shevket_varlie#VIDEOPL

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz. Sizde perişan olun.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Twitter
    Twitter's avatar
    Erkek

Yok dedem konusunda gayet ciddiyim olmuş ben zaten türkler katledilmedi gibi birşey demiyorum karşılıklı kayıplar olmuş  . 

Ayrıca Doğrudur yazının bir kısmı alıntı ama o ne oluyor öyle hocam git mynete falan ayıp 

senin ne kadar konuşma hakkın var burada benimde o kadar var ... 

Türk milleyetçiliği yapan arkadaşlara hiçbir zaman öğk kaka gibi birşey demem 

burada sen bana kalkıp küfür hakaret etmeyene kadar canımsın ciğerimsin saygım sonsuzdur...

Part Time Engineer, Full Time Dreamer ..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

Arkadaş atalarımız cephede savaşırken ülkede devlete isyan eden kim olursa onu öldürmek şarttır ki öyle olmuştur. hemde alnının ortasından...
    yazıklar olsunki verilen eğitim boktan gençlik tarihini bilmiyor işte böyle dededen ebeden duyarak bişey öğrendiğini sanıyor.
    o yıllarda hangi ermeni isyan ediyorsa yok ben toprak istiyorum isyan ediyorum diyorsa ölmeyi göze almış demektir sonundada öldürülmüşlerdir.

dedene selam söyle . sakın çanakkaleyle ilgili bişey anlatmasın sonra deden derki ya biz çanakkalede çok yabancı öldürdük keşke öldürmeseydik vatanı bölselerdi çanakkaleyi geçselerdi keşke der hatta keşke hristiyanlar gelselerdi klise açsalardı hristyian olsaydık der sonra aman ha... vay anasını satiyim sayin seyirciler şu hale bakın ne hale gelmişiz tarihi eften püften öğrenen gençlik. senin deden boş hacııı bırak o dedeni sen kendin araştır öğren dedenin bişey bildiği yok. tarih oku tarih. he okuyamıyorum diyorsan tarih videoları izle. hepsinede inanma...
    dedene bol bol selamlar. azıcık içinde vatan millet Allah peygamber sevgisi olmasını söylediğimi söyle...

http://www.facebook.com/l.php?u=http%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2Fwatch%3Fv%3Ddq9gOiY1reo&h=nAQFTyMnkAQEAjuC4UBLUel-P0LPDc764kAJCHrpXBm90cg

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz. Sizde perişan olun.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karahanx
    karahanx's avatar
    Erkek

konu her ne kadar sapmış olsada . hocalı katliamı asla unutulmaması gereken acı bir olaydır. Kesinlikle destekliyorum . bizzat davet ediceğim yakın çevremi .

Hayat Bizi 61 kenara...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dentist
    Dentist's avatar
    Erkek
    Twitter bunu yazdı:

hepimiz Ermeniyiz diye slogan atanlar kendilerini ne kadar Ermeni hissediyorsa, dünde Filistin'de kafasına bomba düşen halk kadar Filistin' li, 99'da İstanbul'da- İzmit' de çürük binalar yüzünden ölenler kadar Türk, Erciş'te aynı şekilde ölenler kadar da Kürt hissediyorlar. Bu insanların milleti, ne Kürt, ne Türk ne de Ermeni, ne de başka birşey. Bu insanların milleti insanlık.yapmayın arkadaşlar niye heryerde parlıyorsunuz . Keşke imkanım olsaydı hrantada şuanki hocaali soykırımı anma törenine gitmek isterdim...daha çok şey yazılır çizilirde bu yaşına kadar milletin ideolojileri artık oturmuş buradan 500 sayfa yazsanda değişmez.. 

Kendi çevremden en yakın tanıdığım dedem bile yakasından türk bayrağı rozetini düşürmez o bile bu haberleri görünce kendisi söyledi erzincanda kendi yaşadıkları civarda ne kadar ermeni varsa hepsini toplayıp öldürdüklerini . Her iki tarafta birbirinden canlar almış .

Önemli olan bizim atalarımız olan osmanlının zamanında yaptığı bazı hataları kabullenip ermenileri eyvallah diyip bağrımıza basmalıydık milletçe meclisçe  kendi içimizde bazı şeyleri halletseydik elin fransası gelip dil uzatamazdı ...

biz TÜRKİYE CUMHURIYETI'yiz hocam OSMANLI İMPARATORLUĞU değil. Birçok görüşüne hak veriyorum ama onlara asla eyvallah diyemeyiz. Hem emperyalistlerle işbirliği yapıp sorun çıkartanlar onlar, savaş sırasında Türk Ordusu yerine Rus Ordusu'na katılan onlar. Eşkıya olup Türk Ordusuna saldiranlar onlar. Biz eğer Ermeni öldürdüysek kendimizi ve vatanımızı savunduğumuz için öldürdük. Biz soykırım yapmadık; vatan savunduk. Kimseden özür dilemem ben. Özür dileyecek olanlar asıl onlar. Biz bugün özür dilesek onlardan 3T operasyonunun ilk aşamasını bitirirler. Ertesi gün bizden Tazminat isterler. Madem tanıdın pamuk eller cebe. Ardından da Toprak talep ederler "haklı konumda". Paşa paşa gider elinden Kars, Van, Ardahan, Trabzon. Bizim özür dilememiz onları uluslararası kamuoyunda haklı durumuna düşürür. Bu nedenle kesinlikle özür dilemem onlardan. Onlar dilesin bi zahmet...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AsilKan
    AsilKan's avatar
    Erkek

Twitter bunu yazdı:

Yok dedem konusunda gayet ciddiyim olmuş ben zaten türkler katledilmedi gibi birşey demiyorum karşılıklı kayıplar olmuş  . 

Ayrıca Doğrudur yazının bir kısmı alıntı ama o ne oluyor öyle hocam git mynete falan ayıp 

senin ne kadar konuşma hakkın var burada benimde o kadar var ... 

Türk milleyetçiliği yapan arkadaşlara hiçbir zaman öğk kaka gibi birşey demem 

burada sen bana kalkıp küfür hakaret etmeyene kadar canımsın ciğerimsin saygım sonsuzdur...

Neden bağra basması gereken taraf biz oluyoruz o zaman ? Fransız üniformasıyla neler yaptıkları belli , çeteleriyle neler yaptıkları belli.

Bizim tarih boyunca nerelerden geçip nerelerden sürüldüğümüzün haddi hesabı yok. Bizde başlayalım mı hesap sormaya ? 

Geçeceksiniz bu işleri. 

...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yNsr
    yNsr's avatar
    Erkek

sahte soykırım söylemlerinin yaninda bizimde gerçek soykırımı böyle vurgulamamiz lazım işte.

istanblda olupta taksime gelmeyeni liseliler kovalasin..

In every job there is a no
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

http://www.facebook.com/photo.php?v=138283612897591

yukarı...

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    taekwondo
    taekwondo's avatar
    Erkek

İstanbulda olup katılmak isterdim, büromun penceresine bir Azeri bir Türk bayrağı çekeceğim,Yüreğine ayla yıldızın gölgesi düşmemiş adam hırantım diye de bagırır başka bir haltım diyede aldırmayın gelen gelir gelmeyen gelmez bukadar basit biz bize yeteriz 

Belamı bulmusum bulduqum kadar..
Toplam Hit: 6730 Toplam Mesaj: 41