Hocam.Com'da Yardımcı Olacak Var Mı?
-
:)
-
madem kız olsak hemen alıyorlar, fake bir kız resmi ve bilgileriyle üye olamaz mıyız ?
-
tereke34 bunu yazdı
madem kız olsak hemen alıyorlar, fake bir kız resmi ve bilgileriyle üye olamaz mıyız ?
TC kimlik doğrulaması yapıyor.
-
ruhii bunu yazdıtereke34 bunu yazdı
Olacak olsan bir kızınkini verip olursunda ne anlamı olacak.?
-
ruhii bunu yazdıtereke34 bunu yazdı
zamanında çekti tüm TC kimlik datasını oradan doğrulama yapıyor sanki api mi verdiler
soyumsopum.com da bunun du soy ağacı çıkartıyordu millete de başı derde girmesin diye kapattı siteyi -
SeRDaR bunu yazdıruhii bunu yazdıtereke34 bunu yazdı
zamanında çekti tüm TC kimlik datasını oradan doğrulama yapıyor sanki api mi verdiler
soyumsopum.com da bunun du soy ağacı çıkartıyordu millete de başı derde girmesin diye kapattı siteyiBen edu.tr sonlu mail ile onayladım TC Doğrulaması istemedi.
-
SeRDaR bunu yazdıruhii bunu yazdıtereke34 bunu yazdı
soyumsopum.com da bunun du soy ağacı çıkartıyordu millete de başı derde girmesin diye kapattı siteyiApi var hocam nvi
-
Sebnem bunu yazdıSeRDaR bunu yazdıruhii bunu yazdıtereke34 bunu yazdı
soyumsopum.com da bunun du soy ağacı çıkartıyordu millete de başı derde girmesin diye kapattı siteyiApi var hocam nvi
cumhuru da biliyoruz biz hocam ;)
zamanıdna yaptıklarını -
arkadaşlar bende zamanında bir arkdaşın ardımı ile bundan 5 yıl kadar önce filan üye oldum.
Yalan yok içerde bir nane yok. fakat çok ekmek yedim .
Hatun olarak tabiki.
Gçenlerde googleda armaalrda fotolarım çıkıyor diye sildim hesabımı.