folder Tahribat.com Forumları
linefolder Vukuatlar
linefolder Hocaya Gıcık Kaptım Kolye Mevzusu

Hocaya Gıcık Kaptım Kolye Mevzusu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Chip
    Chip's avatar
    Erkek
    Muridler okula giden bir muridim lisedeyim bi tane hem müdür yardımcısı hem matematikçi var şimdi bu hocanın dışında kolyeye hiçbir hoca kızmıyo ve kolye dediğimiz ince altın kolye ve içimde duruyo hiç bişey gözükmüyo bu hoca dersteyken başımda duruyodu boynumda gördüm yukardan baktığı için kolyeyi tuttu çıkarırmısın dedi bende tamam hocam afedersiniz dedim ama sinirimi hiç yansıtmadım çünkü kolyeyi ne dışarda duruyo nede görünüyodu.Gel zaman git zaman ben bu karıya uyuz oldum abi kimse karışmaz bu hoca onu çıkarttı millet okulda piercing denilen zımbırtıları takıyo bişi demiyolar neymiş efendim onu çıkarırsan delik kapanıyomuş biz amq bi kolye taktık diye uyuz oldum zaten 9 yıldan beri hiçbir hocaya hayır veya saygısızlık yapmadım hep efendi oldum.Ama artık yeter bunlardan laf yemekten gına geldi laf sölesen takar sınıfta bırakır amq bu kadar kolay he bi insanın geleceğiyle oynanması onlar sanki allah ! kendisi takıyo ama çiçekli böcekli tomtonlu cart curt koca koca kolyeler bunun böle olmaması lazım ya hocalarda yöntetmeliğe uymalı bizim gibi resmi kıyafet giymeli yada bizlerde onlar gibi kolye küpe takabilelim bunun hakkında yorumlarınızı istiyorum yada başınıza gelen bir olayı yazarsanız sevinirim şimdi önümde hoca olsa ve okul bitmiş olsa ona ana avrat düz giderim o derece sinirlendim
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PIROMANTANRI
    PIROMANTANRI's avatar
    Erkek

ergenlikte insanlar aykırı olmaya çok heveslenirler, bu uğurda okuldan atılmayı da göze alabilirler.

ama sen zorlama kendini, kendin ol :D

paşa paşa çıkar o kolyeyi....

illa bir pürüz arama, sisteme karşı çıkma arayışı....özenti ergenler sizi...

Birgün yapacak fen şu siyah toprağı altın/Her şey olacak kudret-i irfan ile...inandım.(Tevfik Fikret/Haluk"un Amentüsü)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZeroCooL
    ZeroCooL's avatar
    Erkek
    ben olsam cıkarmaz vede vermezdim sacma cok sacma.!

Yaşam ve Ölüm arasındaki ince çizgide alırken nefes bazen mutlu bazen mutsuz herkes...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HolySeclorum
    HolySeclorum's avatar
    Erkek

Madem içinde duruyo kimse görmüyo takıp takmamanın bi önemi yok..Kimse görmüyosa ne diye takıyon :D

Hocaların klasik kıllıklarındandır o,paşa paşa çıkar.Çıkarmıyosanda saklamasını bil...

Her Hakkım Saklıdır
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Durqrimast
    Durqrimast's avatar
    Erkek

sistemin kopegi olma sistemi sen yap !!!

ergenlik sorunu degil hakkimiz !! 

Nerede o eski günler...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    adanakebap
    Khaine
    Khaine's avatar
    Erkek
    dışardayken işini bitirmeye bak, kadınlara el kalkmaz derler ama kadınlar daha fazla daya hakediyo özelliklede öğretmen olanları, mesela ben geçen sene hocalar nerde saçma salak bişey söyledisiyse cevabını verdim hiçbibokta diyemediler ama sonunda sınıfta bıraktı orospu cocukları
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PIROMANTANRI
    PIROMANTANRI's avatar
    Erkek
    Durqrimast bunu yazdı:
    -----------------------------

sistemin kopegi olma sistemi sen yap !!!

ergenlik sorunu degil hakkimiz !! 

bu devrimci ruhunu daha büyük ve önemli işlerde kullanman dileğiyle:D

Birgün yapacak fen şu siyah toprağı altın/Her şey olacak kudret-i irfan ile...inandım.(Tevfik Fikret/Haluk"un Amentüsü)
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PIROMANTANRI
    PIROMANTANRI's avatar
    Erkek
    Athzai_Khaine bunu yazdı:
    dışardayken işini bitirmeye bak, kadınlara el kalkmaz derler ama kadınlar daha fazla daya hakediyo özelliklede öğretmen olanları, mesela ben geçen sene hocalar nerde saçma salak bişey söyledisiyse cevabını verdim hiçbibokta diyemediler ama sonunda sınıfta bıraktı orospu cocukları
    hiç bir bok diyemediler demişsin de; bence vermiş onlar sana cevaplarını geç de olsa :D

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xursi
    xursi's avatar
    Erkek

Bi laf vardır bükemediğin eli öpecen...

Benimde başıma buna benzer bişi oldu ama ben hocaya o.ç dediğim için bi tokatçık yedim sonrada kapıyı feci şekilde bir sesle kapatıp dışarı çıktım hoca yerine geç demesine rağmen ne oldu ... Coğrafya dersi 1 verdi :d

bide idarede ufacık bir dalgalanma oldu vs vs..

O ipne hocanın dersinde çıkar kolyeyi oldu bitti gitti. Ama kimsenin konuşmasını istemiyosan hiç takma daha iyi..

(Tecrübe konuşuyor:D)

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gkhn
    gkhn's avatar
    Erkek

Köpruyu cc gececeksin, gecmek icin de bu arada ayıya nasıl davranacagını da biliosun

baska soze ne gerek???

I am free of all prejudice. I hate everyone equally
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hoobastank
    hoobastank's avatar
    Erkek
    takma ag çok mu zor =P
Toplam Hit: 3998 Toplam Mesaj: 14