Hocaya Uçan Adam Sabri Şakası Ve Sonrası

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rushOut
    rushOut's avatar
    Erkek

Önceleri bunun kadar olmasada hocalarımıza hepimiz saygısızlık etmişizdir fakat aradan yıllar geçtikten sonra dönüp arkama baktığımda şahsım adına söylüyorum o kadar utanıyorum ki kendimden benden dahda büyüklerin öğretmenlerine duyduğu saygıdan bahettikleri zaman veyahut ozman ailemin heleki ilk okul zamnı ailemin öğretmen karşısındaki o saygılı duruşu aklıma geliyorda yazıklar olsun bana diyesim geliyor.

Biz bizimle bizdeydik Biz bizimle bize geldik Biz bizimle bizdeyken Bizi bizden mi sorarlar
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SoloTurk
    SoloTurk's avatar
    Erkek

rushOut bunu yazdı:
    -----------------------------

Önceleri bunun kadar olmasada hocalarımıza hepimiz saygısızlık etmişizdir fakat aradan yıllar geçtikten sonra dönüp arkama baktığımda şahsım adına söylüyorum o kadar utanıyorum ki kendimden benden dahda büyüklerin öğretmenlerine duyduğu saygıdan bahettikleri zaman veyahut ozman ailemin heleki ilk okul zamnı ailemin öğretmen karşısındaki o saygılı duruşu aklıma geliyorda yazıklar olsun bana diyesim geliyor.

Aynen kardeşim

Oksijen, belki de yavaş yavaş öldüren bir zehirdir...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tahref156
    tahref156's avatar
    Erkek

rushOut bunu yazdı:

malesef ki o zamanların aptal liseli kafası bir türlü bunları anlayamıyor fakat okul bittimi gerçek hayatla karşılaşıldımı bunların hepsi insana saçmalık gelir. Hepimiz bunu yaşadık son derece haklısın. '' Lise dönemi aptal dönemdir ''

🥒
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek

Hocayı şikayet etmeli hemen güzel basınımızın eline düşerse aynen şöyle der bakın arkadaşları ile ders sırasında muziplip yaban küçük afacanı hocası ayakları ile ezdi hoca hoca kendine gel o daha çok küçük meb umarım bu dayakcı gözü dönmüş hocaya gerekli yaptırımı uygular,

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    itfaiyeci
    itfaiyeci's avatar
    Erkek

Hocanın yaptığı oçluğudur.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SoloTurk
    SoloTurk's avatar
    Erkek

Robinson_Crusoe bunu yazdı:

Hocayı şikayet etmeli hemen güzel basınımızın eline düşerse aynen şöyle der bakın arkadaşları ile ders sırasında muziplip yaban küçük afacanı hocası ayakları ile ezdi hoca hoca kendine gel o daha çok küçük meb umarım bu dayakcı gözü dönmüş hocaya gerekli yaptırımı uygular,

Evet kardeşim aynen öyle :)

Oksijen, belki de yavaş yavaş öldüren bir zehirdir...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tbbsg.
    agrilion
    agrilion's avatar
    Erkek

:) ikisi de abartmış.

Ben Kapitalizmim ve bankacılar benim evlatlarım.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    raul
    raul's avatar
    Erkek

bu hoca şerefsiz adi bir herifmiş. buna hoca diyenin...

liseli bir çocuğu yerde tekmeleyebiliyorsa acımasızca o kadar insanın arasında kim bilir daha önce kaç kişiyi dövdü ve de dövüyor. nerde bu lise bilen var mı ? yakınlarımdaysa gideyim de beni de bi tekmelesin bakalım kondisyonu nasıl

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mobydick64
    mobydick64's avatar
    Erkek

hoja panik atak oldu heralde :D muhaha tam zibidilik ya hey Allahım

ne mektup geliyor ne haber senden,söyle de bileyim bıktın mı benden,her akşam güneşin battığı yerden,gözlerin doğuyor gecelerime......
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ushanka
    Ushanka's avatar
    Erkek

Gelişine vurmuş tekmeleri. :)

Şaka bir yana adam oraya okumayamı geliyor yoksa uçmaya mı? Öğretmenin yaptığı belki yanlıştır ama yerinde olmuş. Öyle adam anca dayaktan anlar.

Toplam Hit: 3489 Toplam Mesaj: 24