folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Hollanda Hakkında

Hollanda Hakkında

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bykamu
    bykamu's avatar
    Erkek

up !! yok mu o memleketi gezen ?

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviGozluDev
    MaviGozluDev's avatar
    Erkek

yaklaşık bi 15 gün bekleyebilirsen hocam 15 günün sonunda nete girdiğimde yazarım :)

.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bykamu
    bykamu's avatar
    Erkek

MaviGozluDev bunu yazdı:
    -----------------------------

yaklaşık bi 15 gün bekleyebilirsen hocam 15 günün sonunda nete girdiğimde yazarım :)

-----------------------------

tamam hocam. unutma ama. İlk posttaki bütün merak ettiklerimi yazarsın

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NeverSayNever
    NeverSayNever's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

''Geçtiğiniz köylerde inekler kızlardan daha güzelse,Hollanda'ya hoşgeldiniz.'' Hollanda hakkında tek bildiğim bu Alman atasözü :)

Asla Asla Deme. . .
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    essan
    essan's avatar
    Erkek

geçen sene tek gittim 2 ay kaldım.. gezilecek görülecek bir ülke değil her türlü alışkanlığı dışarıda, duraklarda görebilirsin. gidecek olursan yanına biraz nakit para al o ülkeye ilk girişinde biraz zorluk çıkarıyorlar her türlü sorgudan geçiyorsun, nakit paran varmı, kredi kartın var mı, seyahat sigortan var mı (35000 euroluk seyahat sigortası yaptırmıştım)  bu ülkeye neden geldin ne zaman gideceksin nasıl gideceksin v.s. v.s. soruyorlar. gidecekler flemenkçeyi bilmiyorsanız uçakta hollandalı türkün biriyle tanışmaya çalışın dil konusunda size yardımcı olur. mühür kısmından sonra sana adres veriyorlar buraya 3 gün içindede karakol gibi bir yere bilgisayar kaydını nerde kalacağına dair bilgileri veriyorsun ondan sonra ülkeyi gezebilirsin gerçi macera aramak isteyenler amsterdama gidebilir :) onun dışında güzel gezilecek bir yer yok.. o ülkede çok türk var türklerin kahvehanesini, kasabını, marketini, lokantasını görebilirsiniz her ülkeden bir vatandaş var yani. gidecek arkadaşlara tavsiyem schengen vizesini alın hollanda dışında avrupa ülkelerinide vizesiz gezebilirsiniz hollanda dışında almanyayada geçiş yaptım oralarıda gezdim.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gkhn
    gkhn's avatar
    Erkek

Interrail sırasında geçen sene 2 gün gezdim. Açıkcası ilk bakışta bu nasıl bir iştir diye hayrete düşmüştüm. Heryer malum ot, koku aralıksız, sex müzesi, dam meydanı müthişti. Şehirde en büyük darbeyi red-light district e gittiğimde yedim zira ben sadece ufak tefek haz veren atraksiyonların yapıldığını sanıyordum ama hatunun bana "Suck and Fuck 50 euros" dediği an oha amk diyerek kaldım. Gezisinin sonlarına doğru hollandaya gitmiştim ve fazla paramız da yoktu yani ordaki müthiş ingiliz ablayla daha samimi olmadık ama çok eğlenceli. ilerde cebe parayı koyup, en az bir hafta tatil yapcam memlekette.

Bunun haricinde haffce rotterdam ı da gördüm ama ne bilim amsterdam dan sonra pek aklımda kalmamışD: 

I am free of all prejudice. I hate everyone equally
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Erkek

ben netten amsterdamlı bi hatunla konuşmuştum bi ara

merak ediyom falan dediydim hatun dedi ki burda sokakta maruvana içmekten başka bulabilceğin hiçbişey yok

gezilcek görülcek yer değil gibisinden konuştu

________ inspired by love and guided by knowledge _______
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rajooonn
    rajooonn's avatar
    Erkek

Sokaklarından duman çıkan bir şehir hayal et :)

Gece! Vampir değilim ama geceyi çok severim. Yalnızsın, oyun oynuyorsun monitörün ışığı ve kendin.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YaRaMaZ
    YaRaMaZ's avatar
    Erkek

o memlekette yasiyorum 7 yildir

ne bilmek istiyon tam olarak sorunu anlamadim coffeeshopun nesini bilmek istiyon ? 

ozelse gel priveden sor 

the one and only yaramaz.
Toplam Hit: 3303 Toplam Mesaj: 20