Hollow Earth

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HighElf
    HighElf's avatar
    Erkek

Gamalı haç, sarışın uzun boylu safkan cermen ırkı, almanca filan.

Nazi propagandası mı yapıyorsunuz anlamadım ki

o değilde o kızlar çok güzel canlamdı gözümde

Bir Arnavut atasözü der ki: Burri pa arme si gruaja pa breke ! Silahsiz adam donsuz kadin gibidir !
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Jilet_Boris
    Jilet_Boris's avatar
    Erkek
    glaurung bunu yazdı

her yüz metrede 3derece artıyor dünya altında gizli sauna devleti desen bi nebze de yok hocam tutmaz bu teori =D

toksinlerden arınarak bu zekaya ulaşmış olmaları mümkün :D

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    q0x
    q0x's avatar
    Erkek

Eniştem üniversitede fizik ve kimya bölümlerini bitirmiş dini ve bilim konularında ise yıllarını gece gündüz okuyarak araştırarak geçirmiş biridir. Bu tür konular açıldığında bir ara şey söylemişti. Dünyada gizemi çözülemeyen yapıtların icatların filan o zamanın şartlarına göre nasıl yapıldığı hala bilinmeyen bir konu. Mesela mısır piramitleri, aztek ve mayaların sistemleri, daha nice örnek vermişti. Sonrasında olabilecek en güçlü ihtimal olarakta insanlığın belli bir dönem yaşayıp bir bilgisayar gibi formatlandığını söylüyor. yani bilgi seviyesinde en üst düzeye ulaşılıyor yapıtlar filan bırakılıyor. Ama sonrasında bir güç insanlığı sıfırlıyor. Sıfırlarken o yapıtlardan bazıları günümüze ulaşıyor. yoksa en basitinden mısır piramitlerinin zamanının şartına göre oraya götürülmesi ve yapılması güneşin belli önemli günlerde mezara vurması bunlar çok üst düzey bilgi gerektiren durumlar. gerçekten o zamanın şartına göre yapılacak şeyler değil. Mesela hasan sabbahın hikayesini okuyanlar bilir. Hasan sabbah ikinci suikastçisini hedefe göndermeden önce yunanistandan getirdiği tıpçı dostu esir aldıkları elçinin yüzünü suikastçisinin yüzüne naklediyor yani estetik yapıyor. Günümüzde daha yeni 5. yüz nakli yapılmışken o zamanlarda böyle birşeyden bahsediliyor. Belki fizik kanunlarına filan aykırı ama insan acaba demeden edemiyor. evren o kadar geniş ve farklı ki akıl idrak edemiyor gerçekten.

Fakirim, Fakirsin, Fakirler, Fakır da olabiliyorum arada ördeğe damacanaya bağlı Fakirler dedim orada çağrışım yaptı kafirler nerede ne yapıyor ?
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Böcüklerin Efendisi
    krypt
    krypt's avatar
    Erkek
    torpedo_XL bunu yazdı
    KrypT bunu yazdı

Ben Columbia'ya gittim geldim.

Rapture un gece hayatı columbia dan daha hareketliymiş diyorlar.

Rapture'a da gideceğim vizeyi bekliyorum.

while (1<2)
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hworm
    hworm's avatar
    Erkek

yok matruşka :D

hworm tarafından 25/Tem/13 12:22 tarihinde düzenlenmiştir

No thing is possible ,world itselfs say ı’m possible
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Twitter
    Twitter's avatar
    Erkek

Ahaha la ben bunun kitabını okumuştum jules verne nin :D 

dünyanın merkezine yolculuk diye bir kitaptı , 

Part Time Engineer, Full Time Dreamer ..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CAgAtAy
    CAgAtAy's avatar
    Erkek

Hocam yanlış anlama beni ama bence Amiral uçuşa geçmeden önce ot çekmiş :D

Lider doğru işleri yapar; Yönetici işleri doğru yapar;
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kont239
    kont239's avatar
    Erkek
    q0x bunu yazdı

Eniştem üniversitede fizik ve kimya bölümlerini bitirmiş dini ve bilim konularında ise yıllarını gece gündüz okuyarak araştırarak geçirmiş biridir. Bu tür konular açıldığında bir ara şey söylemişti. Dünyada gizemi çözülemeyen yapıtların icatların filan o zamanın şartlarına göre nasıl yapıldığı hala bilinmeyen bir konu. Mesela mısır piramitleri, aztek ve mayaların sistemleri, daha nice örnek vermişti. Sonrasında olabilecek en güçlü ihtimal olarakta insanlığın belli bir dönem yaşayıp bir bilgisayar gibi formatlandığını söylüyor. yani bilgi seviyesinde en üst düzeye ulaşılıyor yapıtlar filan bırakılıyor. Ama sonrasında bir güç insanlığı sıfırlıyor. Sıfırlarken o yapıtlardan bazıları günümüze ulaşıyor. yoksa en basitinden mısır piramitlerinin zamanının şartına göre oraya götürülmesi ve yapılması güneşin belli önemli günlerde mezara vurması bunlar çok üst düzey bilgi gerektiren durumlar. gerçekten o zamanın şartına göre yapılacak şeyler değil. Mesela hasan sabbahın hikayesini okuyanlar bilir. Hasan sabbah ikinci suikastçisini hedefe göndermeden önce yunanistandan getirdiği tıpçı dostu esir aldıkları elçinin yüzünü suikastçisinin yüzüne naklediyor yani estetik yapıyor. Günümüzde daha yeni 5. yüz nakli yapılmışken o zamanlarda böyle birşeyden bahsediliyor. Belki fizik kanunlarına filan aykırı ama insan acaba demeden edemiyor. evren o kadar geniş ve farklı ki akıl idrak edemiyor gerçekten.

Aynen öyle benim inancımda bu en mantıklısı da ;)

4641544948---53415249544153
Toplam Hit: 5012 Toplam Mesaj: 29