Holochain Alınır Mı?

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TurkForces
    TurkForces's avatar
    Kayıt Tarihi: 13/Şubat/2010
    Erkek

    şu anda piyasada proje anlamında alınacak tek coin dent coindir. ama piyasadas fomo yok olsa da millet projeye bakmıyor. bu sıra al sat dışında birşey yapılmaz. 


    Digital Marketing Manager / Health Tourism
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GuArDiAn55
    GuArDiAn55's avatar
    Kayıt Tarihi: 26/Haziran/2015
    Erkek

    holo alacağıma link alsaydım %20 kardaydım tüh be. ikisi arasında kalmıştım. -_-


    HACKEROKAN!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GuArDiAn55
    GuArDiAn55's avatar
    Kayıt Tarihi: 26/Haziran/2015
    Erkek

    lan bu düştükçe düşüyor :D sağlam para gitti yav.


    HACKEROKAN!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RimPalace
    RimPalace's avatar
    Banlanmış Üye
    Kayıt Tarihi: 23/Şubat/2016
    Erkek
    KarakartaL bunu yazdı

    kimseye alın demiyorum fakat proje hakkında 2 cümle bilgiye sahip olmadan scam, ponzi, balon kelimelerini kullanmak doğru değil. Zaten BTC'de dahil hepsi birer ponzi olduğunu söylemeye gerek yok.

    Holochain'i en kısa şekilde özetlemek gerekirse, MERKEZİYETSİZ İNTERNET projesi diyebilirsiniz.  Holoport adını verdikleri makinalarla(henüz dağıtılmadı) verileri merkeziyetsiz bir yapıda buluşturmayı planlamışlar. Biliyorum belki kulağı saçma geliyor ama adamlar yazılım konusunu halletmişler aga. ahan da github herşey orda: https://github.com/holochain

    holochain'i amazon aws, microsoft azure servisine benzetebilirsiniz. Tabiiki merkeziyetsiz ve müdahaleden uzak biçimi olarak. 

    holofuel(holochain ekosisteminde kullanılacak karşılıklı muhasebe sistemine dayalı bir para) ise yakında HOT(erc20) ile swap işlemiyle değişecek bir para diyebiliriz(coin diyebiliriz fakat teknik olarak coin değil). 

    holochain, holofuel bunlar apayrı kavramlardır karıştırmamak lazım. işin teknik boyutunu araştırmadan önce rica ediyorum ponzi, scam kelimelerini kullanmayın komik oluyorsunuz. Bizim türklerin girdiği projelerden adam olmaz yargısınıda bir kenara bırakın. Bunların bu kadar fazla almasının sebebi yavuz diye bir yazılımcının projeyi İCO'dan önce keşfedip millete anlatmasından dolayı. O yüzden viral hale getirdiler. Arz'ı fazla fiyatıda iyi olduğu için millet aldı alabildiği kadar.

    Neyse buraya projeyi teknik olarak takip edebileceğiniz 2 adet twitter profili bırakıyorum okursanız daha iyi anlarsınız. 

    Yavuz Selim YILDIZ

    https://twitter.com/yavuzsyildiz?s=09

     

    fatihhamurcu

     https://twitter.com/coinciyiz?s=09

     

     

    yavuz selim yaşıyomuymuş :D


    Cumhuriyet rejimi için en ufak rahatımı bile feda etmem.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GuArDiAn55
    GuArDiAn55's avatar
    Kayıt Tarihi: 26/Haziran/2015
    Erkek

    link an itibari ile 16.95 %25 arttı sadece bugün. holo yerine link alsaydım param artacaktı biriniz link al yazsaydınız link alırdım be. param da erimezdi :d nalet holo yaktın bizi.


    HACKEROKAN!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GuArDiAn55
    GuArDiAn55's avatar
    Kayıt Tarihi: 26/Haziran/2015
    Erkek

    link an itibari ile 28.60 tl. kafama sıçayım. holo ve link arasında kararsız kaldığım günler canımı çok yakıyor. holodan zarar ettiğim yetmezmiş gibi link roket gibi uçtu üstüne. potansiyel kârdan zararım -%460 civarı. bunu kâr yapmak için tek yapmam gereken holo yerine link almaktı. :/ NEDEEEEN?


    HACKEROKAN!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GuArDiAn55
    GuArDiAn55's avatar
    Kayıt Tarihi: 26/Haziran/2015
    Erkek

    Link an itibari ile 125.50tl :) Holo yerine link alsaydım planını yaptığım mobil uygulama fikrimi hayata geçirecek maddi imkana sahip olabilirdim. neyse sağlık olsun be. bu da ibretlik ders niteliğinde oldu bana. 4chan/biz de link lafları çok dönüyordu. google gibi devlerde chainlink'in smart contract yaklaşımını beğenerek google cloud platforma entegre etmeye başlamıştı. bunlara rağmen yavuz selim yıldız isimli kişinin twitterda holo övmesine aldandım. arkadaş yazılımcıymış şuymuş buymuş vs. dediler işin arka kısmına kafa yormadım yoracak fazla vaktim de yoktu açıkcası. maksimum bilgi öğrenme dönemimdeyim mezuniyetine az kalmış bir mühendis adayıyım sonuçta.

    şimdi bakıyorumda https://twitter.com/yavuzsyildiz/status/1293931518809845763 şu twiti atan biri ne kadar konuya hakim olabilir ya? adam chainlink projesinin uluslararası SWIFT işlemlerinde kullanıldığından bihaber cahil herifin teki. Learn english programming big data YAPOI ZEQAA I WANT TO POOP ON MARS demeyi biliyorsunuz googleda what is chainlink and where it's used for? diye aratmayı aklına getiremiyor musun?

    bir şey yapacaksam, o şeyi nasıl yapmak istediğimi benden başka hiçkimse benim gibi araştıramaz. başkasının yol göstermesi de eninde sonunda beni tatmin etmez. kendime not düşmüş olayım.  30 bin liralık ders.

    birde araştırayım dedim 1 sene boyunca günlük %2 kar sonucu 2000tl ile day tradingde başarılı olursanız 2,754,816tl paranız oluyor. milyoner oluyorsunuz. paribu borsasının günlük işlem hacmi 750 milyon tl imiş. enteresan veriler gerçekten. gpt 3 ile bi trading bot oluştursan var ya üüf :P


    HACKEROKAN!
Toplam Hit: 3119 Toplam Mesaj: 18
holochain