Holyone
-
HolyOne bunu yazdı
=) yok hacilar işle güçle bir sıkıntım, geçende aklıma geldi boyle bir sitem vardı diye update ediom, update ederken konular ilgimi cektikce yazıyorum. Yanlız istekleri madde madde yazın bulletli ki takip edebileyim bakinca
"geçende aklıma geldi boyle bir sitem vardı diye"
şunu bir mürid yazsa vura vura öldürürdük

-
ana sayfada sağdaki boş yerlere cevapladığım konular eklense herkez önce ne yazdıgını ordan giriverse iyi olmazmı, şimdi nick name tıklayıp oradan mesajlara deyip ulaşıyoruz ama orası olursa daha kullanışlı olur diye düşünüyorum. hadi bakalım
-
hocalar mobil tbt icin cosmic uygulama yazıyor yakında hazır olucak.
-
cevapla butonunun yanına "fırlat" dye bi buton olsa son mesaja fırlatsa :) daha önce de demiştim ama bimer hesabı direk holü abüden isteyim :)
-
adam o kadar yogunki 1.5 senedir bizim ofise ugrayacak. :)
-
Ip adresinin degisti uyarisi CSRF engellemek icin kullanilmis...
Hizli cevaplama olsa, Konuya cevap yazinca konun basina degilde sonuna gitse...
-
Yorumlarda da 2 farklı yazı tipi boyutu var, mobil/pc ayrımı için?
-
http://tahribat.com/members.asp da bir kişiyi araken ama sonucu 4-5 sayfa ise o sayfalara geçerken key word yok oluyor tüm müridler gösteriliyor bi atsan şeyh
-
- Mobil Tariqat isterük.
Androidçiler olarak mağduruz. Cosmic yazıyor yazmasına da adam o kadar yardım istedi bi tane el atan kol veren çıkmadı mk :/ Şeyh bu konuya el atmalı. En azından PM'lerimizi, Not Defterimizi, Forumu ve bir de en önemlisi tariqat anayasasını rahatlıkla mobil cihazımızdan takip edebilmeliyiz. Artık herkeşler android kullanıyor anasını satim bi biz müridler olarak mağduruz eziliyoruz isyan ediyoruz vs.
-
asiminnesli bunu yazdı
http://tahribat.com/members.asp da bir kişiyi araken ama sonucu 4-5 sayfa ise o sayfalara geçerken key word yok oluyor tüm müridler gösteriliyor bi atsan şeyh
Tamamdır 10 seneden sonra düzeltildi.
Appleları bilgisayar diye kullananlar olduğu için o sorunlara da bi göz gezdirecem.
HolyOne tarafından 09/Ağu/12 14:21 tarihinde düzenlenmiştir