Holyone Bizi Discoya Götürrrr :))
-
goturur gotururde dikkat edin kaybolmayin :)
-
Kreş olmazmı
-
hobaaaaa :D ablacım bacım seni götürürüzde 3.çocuk yolda diyorsun bide sieee diyorsun ya 2 tane doğurmuş kadına yakışıyo mu sen git hade çocuklarının altını felan değiştir ne bileyim örgü felan ör kocana (varsa) kayfe yap....
-
abla sen boşver bunları kop gel izmire kopalım alsancaga çocukjlarıda kocaya veririz patlarız :D ismailide alırız :D ayrıca sana sie dienlere 2 kerre sie :D dünya ahiret bacımızsın apla: D
-
efsun ne bu takla
-
Canan eger canin bisey istemisse belirt canim sahsa odun degil vatandas ta:))neyse sen mutlulugu disarda ariyosan uygun insana gerek duymuyosun sanirim yada tersi (amma sacma olur ha) cidden disco ya gidiceksen seni sadece 3 gun 4 gece ful disco ya gotururum organizemle,ama bi sponsor la gel istedigin disco ya istedigin grupla gidersin yada organize yi ben yaparim bu sekilde de eglenirsin.eglence yerleri dandik discolar degil Antalya da Turkiye nin en buyuk en prestij li mekanlari.sec hangisini istiyosan Alanya Fethiye arasinda.Canan simdi disco ya gitmek icin sebeplerin olmali.Holyone u unutma:))
(Not: yukarda anlattigim bi eglence satis yontemidir ve ciddidir.) -
aip lan bi anneye böyle davranılırmı bak 3. yodlaymış bilmionuzmu hamile piskolojisini :)
-
Canan ne demek benim konuma mesaj yazma yazarsam napıcan davamı edicen :))"holy bizi diskoya götür"müş ahahahahahah :D seninle cennete gidilmez kaldı ki diskoya gidicez :D
-
yok lan dalga geçmeyin hakkaten bayan deli manyak bu msni vardı bi aralar inanmamıştım cam açtı hakkaten anne ve 2 çocuğu va rkolpa felan emeyin ayıp amk
-
saygı duyun lam bacınıza :)
Toplam Hit: 5537 Toplam Mesaj: 33