Holyone Hard Formatter X

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

msn güvenlik nedeni ile exe yollamıyor...

dosyayı zipleyip yada rarlayıp yollarsanız sorun kalmaz..

eğer mail ile yollayacaksanız zip dosyasını şifreleyin antivirüsler tanıyamaz :D

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ered-Nimrais
    Ered-Nimrais's avatar
    Erkek

Daha önemli bi işiniz yoksa rarlayıp gönderebilirmisiniz.??

sakarhortlak@gmail.com

ali_yorukoglu@hotmail.com

"And as we wind on down the road Our shadows taller than our soul. There walks a lady we all know Who shines white light and wants to show How ev"rything still turns to gold. And if you listen very hard The tune will come to you at last. When all are one and one is all To be a rock and not to roll. And she"s buying a stairway to heaven" Led Zeppelin-Stairway to Heaven
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    VisualBoy
    VisualBoy's avatar
    Erkek
    msn de vbs gönderiliyo mu?

HolyOne'a ulasinca, bildirecegim...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    slipnotcu_velet
    slipnotcu_velet's avatar
    Erkek
    varsa banada hard fomatter i rarlayıp yada zipleyip  gönderrirmisiniz  ersin_er216@hotmail.com
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    thenumb
    thenumb's avatar
    Erkek
    Yaa ben o programı çalıştırdım dosyayı da oluşturdum exe,screen shoot ve all files olarak her türlü yarattım sonra kafede de onları açtım ama bi b.k olmadı.Ben mi yapamadım onu bilmiyorum(Ayrıyetten avasta tarattığımda içinde trojan buldu.)Biraz olsun güvenimi sarstı açıksası
Toplam Hit: 5268 Toplam Mesaj: 16