Holyone Hard Formatterin Yeni Versionu Nezaman Cikiyor?
-
programın müşterileri var zaten.. adamlar büyük oynuyor... onu bir ağa yaysında görün bakalım ne oluyor.. neyse bana fiyatı böyle söyledi hoca.Ama çok uğraştı bu program için hak etmiştir, yapılmayanı yapmak için çok az değil mi
-
denyonun özel bir versionunu hazırlamayı düşünüyoruz tek elden yönteilecek bulaştırdığınız bilgisayarları zombie olarak kullanabilecek onlara emirler verebileceksiniz :) ama sadece düşünce aşamasında bu fikir holyninde kafasına yatarsa tahribat.com üzerinden kullanıcılara web üstünden bu zombie leri yönetebilecekleri bir panel falan vermeyi düşünüyorum bakalım belli olmaz...
-
lan sorci ...
ne yalakalığı a.q. madem öyle holy de yapsın.. haa kasarsa yapar elbette, geçen konuştuk dediği şuydu, xp de değiştikten sonra diğerlerinde çalışmaz anlamı olmaz. Yalakalık değil benimkisi saygı, türkiyedeki usta Cppcılardan biri.. Beni başkalarıyla yada kendinle karıştırma yalakalık bizde yoktur hoca.Doğru neyse onu konuşuruz, oke? -
valla ir2 hoca abi biraz ağırlık verin programlara,yıllardır hep aynı kaldı tbt de yayınlanan programlar.. Sen ne kadar tahribat ı düşünüyorsan emin ol bende o kadar düşünüyorum.. Elimden geldiğince her konuda yardım etmeye hazırım..
-
cukurovaya saygım vardır ama programları paralı dağıtmaz hack ahlakına uymaz. o programı paralı dağıtmak cukurovayı zeki yapan şeydir bence holy denyoyu yaparken emek harcamadımı? kralını harcadı adamın programını editleyen editledi hatta içinde trojan var diyenler bile oldu... neden? çünki karşılıksız bu toolu dağıttığı için bu çukurovayı zeki holy i aptal yapıyosa başka program çıkmaz tahribattan... yada belli bi kesime dağıtırız bizde
-
merak etme benim yalakalık yapma gibi bi özelliğim yoktur : )
ben sadece gördüklerimi yazarım..
şahıs fark etmiyor yani..
benim senin postlarından gördüğüm şeyi yazdım..
-
ya burda kimse aptal fln dil.olay biri zevkine bole yardım etmek paylaşmak için yapıyor.biri olaya biraz maddi bakıyor..
-
ya ben anlatamıyorum ya siz anlamıyorsunuz.. holye aptal gibi bir yakıştırmayı hangi zihniyet yapar... Şimdi holy bu sitenin kurucusudur ve bu site için yapmıştır, cukurova da üyesidir,kendi çevresi için yapmıştır tahribat için yapmadı ve ticari bir iş olarak yapıyor.. sorci sana gelince hoca. bu izlenimi verdiğim için kusura bakma, içim temizdir benim
Toplam Hit: 2489 Toplam Mesaj: 19