Holyone Xp Formatter"İ Resimli Acıklıyorum
-

arkadasLar cok basite indirerek anLatmaya caLıstım siZe
oLustudugunuz Serveri kuRban'a gönderiyoRsunuz kuRban caLıstırıRsa progRamın beLLi bir aŞamasında yazdığınız yazı var mavi ekranda onu göRüyor zaten gordugu son seyDe bu. -
Ya gerçekten çalışıyomu bu ya bukadar basit olamaz bi bilgisayarı indirmek.Bu programın çalışma mantığı nedir? Sadece format atıyorsa ben bunu bir türlü formatlayamadığım klüb bilgisayarını formatlayabilirmiyim?
-
1-gercekten calısıyomu?
2-antilere yakalanıyomu? -
"aaa ya abi süper bişe yaw nerden buldun muhteşem anlatmışsın"
demiyecem çünki lamerlığın ve eziqliğin alemi yok!!
-
evet arkadaşlar %100 çalışıyor ben bunu 12 bilgisayarda denedim tamamen formatlıyo süper bişe sadece kullanıcı bu dosyayı açıcak ve sonra bomm bide arkadaşlar sakın olaki oluşturduğunuz dosyayı kendinizde açmayın sonra boşu boşuna windows kurarsınız :)
-
hay Allah HayLone xp formater.. programı açık resimli açıklamaları içinde, heryerde çekiyomuş..(formatı) ismi asaletli bikere, gözüm kapalı alırım..
-
HayLone Xp formaTer değil arkadaşlar lütfen
holyone hard formatter xp
-
norton+kaspersky
-
evet kesinlikle çalışıyo!!!!!msn'den atıcaksanız zip'leyip atın!!!!!
-
tahribat.com'dayız..ne demek bu şimdi? sürekli tahribat'ın programlarını resimleyip anlatmayın baydı yaa...zati açıklaması var sitede,üye olan adam öğrenemicekmi nasıl kullanıldığını? güldürme beni de faydalı olcaksan başka programlar anlat..
-
arkadaşlar bu program tahribat.com un ilk çıktığında vardı ve ben ozaman kullanıyodum siz baya geriden takip ediyosunuz 5 sene geriden falan (: neyse gene anlatan arkadaşa teşekkür ediyorum ((:
Toplam Hit: 4512 Toplam Mesaj: 16