folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Holyone_Home Wireless Modem Kimin

Holyone_Home Wireless Modem Kimin

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cemnet
    cemnet's avatar
    Erkek
    maserati bunu yazdı

amerika da unesco ya çalışmıyor muydu la holyone

yok yok Afrikada aids ile savaşıyor olması lazım

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kazasker1
    kazasker1's avatar
    Erkek

Az önceki mesajı Atılgan'dan atmış.

Karın güzelseee, ne işin var dügün evinde? Dügün senin evinde. Gir oynaaa çık oyna... Karın çirkinse, ne işin var ölü evinde? Ölü senin evinde. Gir aglaaa, çık agla...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bulusma Fatihi
    Baracuda
    Baracuda's avatar
    Erkek

holü dial-up kullanıyo

adam bana çay verdi çay. bana çay verdi. çay veren adam kötü olur mu hiç?
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek
    KrypT bunu yazdı
    izzmarit bunu yazdı
    yunusdogan bunu yazdı

lan tüm müritler wifi isimlerini tbt-nick yapsa ... ortak bi şifremiz olsa kötümü olur lan :D

çoğunun mobil interneti var siteden pm atacak şifre isticek vs.

yazıyı yazarken çaktım zaten başkasının diye bebe aganigisi indirip bizide içeri sokturan çıkar neyse siktiret proje yattı :D

aslında eduroam tarzı tbtroam kurulsa :D burdaki kullanıcı adı şifreyle girsek dediğin güvenlik sorunu da olmaz, tam eduroam tarzı işte :D

holy bize ağ ör!

Yıllardır görürüm hiç merak etmedim lan. Eduroam nedir?

http://www.eduroam.org.tr/whatis.php

hocam kısaca eğer internetini kulandığın eğitim kurumu eduroam a üyeyse oraya girerken kullandığın giriş bilgileri ile üye tüm kurumlardan internet kullanabilirsin.

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mürşide
    izzmarit
    izzmarit's avatar
    Dişi
    KrypT bunu yazdı
    izzmarit bunu yazdı
    yunusdogan bunu yazdı

lan tüm müritler wifi isimlerini tbt-nick yapsa ... ortak bi şifremiz olsa kötümü olur lan :D

yazıyı yazarken çaktım zaten başkasının diye bebe aganigisi indirip bizide içeri sokturan çıkar neyse siktiret proje yattı :D

aslında eduroam tarzı tbtroam kurulsa :D burdaki kullanıcı adı şifreyle girsek dediğin güvenlik sorunu da olmaz, tam eduroam tarzı işte :D

holy bize ağ ör!

Birtakım üniversitelerin öğrencilerinin anlaşmalı diğer üniversitelerin ağlarından kayıt yapmak zorunda kalmadan öğrenci numara ve şifresiyle internete girmesini sağlayan ortak bi sistem.

Senin okulun sisteme kayıtlı diyelim. Benim okula gelip hiçbir şeyle uğraşmadan internetten (ve tabii diğer bütün online üniversite kaynaklarından) yararlanabiliyorsun hemen bağlanıp.

sigara değil, balık olan.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Balyoz99
    Balyoz99's avatar
    Erkek
    KrypT bunu yazdı
    izzmarit bunu yazdı
    yunusdogan bunu yazdı

holy bize ağ ör!

ISP'lerin adsl kullanıcılarına yaptıkları gibi(@ttnet, @turknet olayı). Authentication radius ile yapılır. X üniversitesine gittiğinde oranın serverı senin kullanıcı adını görüp isteği senin üniversitendeki servera gönderir.

arbeit macht frei
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YasamaK
    YasamaK's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

o yasindir kesin amk

SEVİŞİRKEN EN ZEVKLİ OLAN ŞEY.. tamam, dikkatinizi çektim. ne kadar meraklısınız böyle şeylere terbiyesizliğin lüzumu yok yani :D (, sessizce öldürüyor.)
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DaSpOnGe
    DaSpOnGe's avatar
    Erkek
    YasamaK bunu yazdı

o yasindir kesin amk

benimde aklıma gelmedi değil :D

You think you've travelled far and never seen the stars :)))
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YasamaK
    YasamaK's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    DaSpOnGe bunu yazdı
    YasamaK bunu yazdı

o yasindir kesin amk

benimde aklıma gelmedi değil :D

=)))))

SEVİŞİRKEN EN ZEVKLİ OLAN ŞEY.. tamam, dikkatinizi çektim. ne kadar meraklısınız böyle şeylere terbiyesizliğin lüzumu yok yani :D (, sessizce öldürüyor.)
Toplam Hit: 4584 Toplam Mesaj: 30