Holyone_Home Wireless Modem Kimin
-
maserati bunu yazdı
amerika da unesco ya çalışmıyor muydu la holyone
yok yok Afrikada aids ile savaşıyor olması lazım
-
Az önceki mesajı Atılgan'dan atmış.
-
holü dial-up kullanıyo
-
KrypT bunu yazdıizzmarit bunu yazdıyunusdogan bunu yazdı
lan tüm müritler wifi isimlerini tbt-nick yapsa ... ortak bi şifremiz olsa kötümü olur lan :D
çoğunun mobil interneti var siteden pm atacak şifre isticek vs.
yazıyı yazarken çaktım zaten başkasının diye bebe aganigisi indirip bizide içeri sokturan çıkar neyse siktiret proje yattı :Daslında eduroam tarzı tbtroam kurulsa :D burdaki kullanıcı adı şifreyle girsek dediğin güvenlik sorunu da olmaz, tam eduroam tarzı işte :D
holy bize ağ ör!
Yıllardır görürüm hiç merak etmedim lan. Eduroam nedir?
http://www.eduroam.org.tr/whatis.php
hocam kısaca eğer internetini kulandığın eğitim kurumu eduroam a üyeyse oraya girerken kullandığın giriş bilgileri ile üye tüm kurumlardan internet kullanabilirsin.
-
lan tüm müritler wifi isimlerini tbt-nick yapsa ... ortak bi şifremiz olsa kötümü olur lan :D
yazıyı yazarken çaktım zaten başkasının diye bebe aganigisi indirip bizide içeri sokturan çıkar neyse siktiret proje yattı :Daslında eduroam tarzı tbtroam kurulsa :D burdaki kullanıcı adı şifreyle girsek dediğin güvenlik sorunu da olmaz, tam eduroam tarzı işte :D
holy bize ağ ör!
Birtakım üniversitelerin öğrencilerinin anlaşmalı diğer üniversitelerin ağlarından kayıt yapmak zorunda kalmadan öğrenci numara ve şifresiyle internete girmesini sağlayan ortak bi sistem.
Senin okulun sisteme kayıtlı diyelim. Benim okula gelip hiçbir şeyle uğraşmadan internetten (ve tabii diğer bütün online üniversite kaynaklarından) yararlanabiliyorsun hemen bağlanıp.
-
holy bize ağ ör!
ISP'lerin adsl kullanıcılarına yaptıkları gibi(@ttnet, @turknet olayı). Authentication radius ile yapılır. X üniversitesine gittiğinde oranın serverı senin kullanıcı adını görüp isteği senin üniversitendeki servera gönderir.
-
o yasindir kesin amk
-
YasamaK bunu yazdı
o yasindir kesin amk
benimde aklıma gelmedi değil :D
-
DaSpOnGe bunu yazdıYasamaK bunu yazdı
o yasindir kesin amk
benimde aklıma gelmedi değil :D
=)))))