Home-Office - Evden Yapılabilecek Işler
-
cuneyd bunu yazdı:
-----------------------------
coLin bunu yazdı:
Şu sitede adam gibi upload işi yapan bir kişiyi bilmem :)
1 2 dosya atam adam uploader değildir zaten, cuneytin dediği gibi 7/24 tam 24 olmasada :) kasan adam para basan uploader sayılır.
Geçenlerde heroturko sahibiyim diye geçinen arızanın birine pm attım geri dönüş bile yapmadı. Yalancı velet işte
ben yaparsam full kasarim :) amerikan dizilerini down-up yapmak icin sabah 5 te bile kalkarim :)
-----------------------------Ya çırak yetiştireyim diyorum 1 ay sonra pes ediyorlar, kaç kişiye işi öğrettim ben haddi hesabı yok hepsi bıraktı. Şimdi biri daha var, beni koca nette araştıra araştıra bir hal olmuş çocuk zar zor buldu beni.
Bütün incelikleri öğretiyorum, ipuçlarını gösteriyorum.
Rlslog sitesinde konu açılmadan ona söylüyorum sende yükle bu dosyayı açacaklar birazdan diyorum.
keza scn sitesindede öyle, birçok sağlam sitede editör tanıdıklarım var.
Emme gel gör kimse dayanamıyor :) hemen bırakıyorlar.
-
coLin bunu yazdı:
-----------------------------cuneyd bunu yazdı:
coLin bunu yazdı:
Şu sitede adam gibi upload işi yapan bir kişiyi bilmem :)
1 2 dosya atam adam uploader değildir zaten, cuneytin dediği gibi 7/24 tam 24 olmasada :) kasan adam para basan uploader sayılır.
Geçenlerde heroturko sahibiyim diye geçinen arızanın birine pm attım geri dönüş bile yapmadı. Yalancı velet işte
ben yaparsam full kasarim :) amerikan dizilerini down-up yapmak icin sabah 5 te bile kalkarim :)
-----------------------------Ya çırak yetiştireyim diyorum 1 ay sonra pes ediyorlar, kaç kişiye işi öğrettim ben haddi hesabı yok hepsi bıraktı. Şimdi biri daha var, beni koca nette araştıra araştıra bir hal olmuş çocuk zar zor buldu beni.
Bütün incelikleri öğretiyorum, ipuçlarını gösteriyorum.
Rlslog sitesinde konu açılmadan ona söylüyorum sende yükle bu dosyayı açacaklar birazdan diyorum.
keza scn sitesindede öyle, birçok sağlam sitede editör tanıdıklarım var.
Emme gel gör kimse dayanamıyor :) hemen bırakıyorlar.
bi pm atayim hele sana :D -
-
evde itina ile boncuk dizilir
-
blmrt bunu yazdı:
-----------------------------evde itina ile boncuk dizilir
Nedir bu boncuk işi ya :)
Elbiselerin süslemeleri oluyor onlar mı?
Ne kadar geliri var bu işin? -
AnaMuhalefet bunu yazdı:
blmrt bunu yazdı:
evde itina ile boncuk dizilir
Nedir bu boncuk işi ya :)
Elbiselerin süslemeleri oluyor onlar mı?
Ne kadar geliri var bu işin?
evet hocam takı işi falan ama istanbulda cok boyle işler istanbulda olsam issiz olsam yapardım sahsen .işsizim gerçi ama istanbulda degilim :/ -
Canınız cıkarak gunde 5 10 lıra kazanabılecegınız ısler :) 100 tanesı 10 kurusa dolap susu boyama vs gıbı yanı 1000 tane fln 1 2 saatte yapıp 1 2 lıra kazanabılırsınız