Home Office Olarak Çalışanlar Var Mı?
-
abi bi ev alıp evin her odasını bi elemana versen, hem home olur hem ofis olur. "sosyal ağ" filminde zuck oyle yapıyordu ilkin :)
-
hocam proje elektronik ağırlıklı olacak :) yazılım kısımları da var ama elektronik olunca öyle her oda olmaz.. ama yorumlardan sonra iyice soğudum bu olaydan
-
unbalanced bunu yazdı
hocam proje elektronik ağırlıklı olacak :) yazılım kısımları da var ama elektronik olunca öyle her oda olmaz.. ama yorumlardan sonra iyice soğudum bu olaydan
kek pasta hazır gelmicekse hiç bir avantajı yok :D
-
hem office de hem de evde calisiyorum. hatta internetin oldugu yerde calisiyorum.
dezavantajı sosyal hayat diye bisey yok. burger king de yemek yerken bi yandan macbook da mail yazabilme ihtimalim oluyor.
zaten ofis de calismayi sevmiyom tüm gün fm oynayıp evde calisiyorum.
-
Kısmet ise seneye açıyorum bende.
Şu an başkası üzerinden çalışıyorum.
Tek başına yapacaksan güvendiğin sektörse en iyisi homeoffice dir.
İki kişi isen diğer kişi güvenilir ise her hangi sakınca yoktur.
İkiden fazlasında kişiler güvenilir olmalı. Yol ile filan uğraşmayalım derken internet üzerinden ulan hadi çalışın diye uğraşman daha çok zaman kaybedecem ve can sıkacaktır. Ha hepiniz aynı evde iseniz olabilir.
HomeOffice deyip geçmeyin aslında bildiğin şirket oluyorsun. Fatura filan kesiyorsun. Bağkurunu yatırıyorsun :)
HomeOffice çalışanlarına şey sorayım ben. Bağkur değil de SSK yatırma şansımız oluyor mu?
-
istanbuldasın sanırım orada bu fiyatlara bulabileceğini düşünmüyorum ama bursada iş hanı içinde ufak bir ofise 100 lira kira veriyoruz 3 kişi rahatlıkla çalışıyoruz maliye işlerinide bir süre sallayabilirsin kim gelecek denetlemeye 40 gün süren oluyor sanırım zaten gelen olursa diye köşeye bi boya kovası koyarsın bide merdiven tadilat yapıyoruz henüz yeni girdik dersin dükkana yürür gider homeoffice kadar rahat olmaz lakin daha ciddi bir ortam olur işleri büyütüp daha geniş bir ofise geçene kadar
-
şirkettek asıl kadro 3-4 kişi olacak . kalanlar dışardan geleckeler..
istanbul değil hocam, küçük bir ile gidiyoruz bu iş için .. bi kaç sebepten dolayı..
ve yorumlarınız için teşekkürler benim için konu kapanmıştır. home officeden vazgeçtik .. ciddi bir şirket imajı vermek için en mantıklısı kendi yerimizi
tutmak. yorum yazan/okuyan herkese teşekkürler. isteyen arkadaşlar yine yorum yazabilriler hala bi resim paylaşımı çıkmadı :) kurmak
isteyenleriniz vardır.. bilgisi olanlar paylaşırsa herkes için iyi olabilir
-
ben hep okuyup hem çalıştığım için home office ihtiyaç duyuyorum.
İşim makine tasarımı..
evde çiziyorum, ortak online klasöre atıyorum çizimleri,
şirkette o parçalar imal ediliyor.
İmalatın bitmesine yakın gidiyorum, montajda başında duruyorum, hatalara bakıyorum.
Ayarı verip geliyorum.
Duvara dayalı bir masa, 24" ekran, kablosuz klavye mouse.. çalışırken telefonu falan sessize alıyorum, arkadaşlarım da rahatsız etmiyor.
öylece geçinip gidiyoruz.
Devamlı home office işi yaş..
-
ofisdeki sinerji, geyik ve brain storming'ler olmuyor. Aynı zamanda sürekli evde olduğun için asosyelleşiyor ve sıkılmaya başlıyorsun. Hiç haraket vs. olmadığı için kilo alıyorsun. İşin ciddiyetini ve mesai saati kavramı gittikçe kayboluyor verim düşüyor. Home office gerçekten zor bir disiplik çalışmak için. Ancak şirketin kuruluş aşamasında giderlerin az olması ve üretimin yüksek olması için (ilk zamanlarda kendini süreli işe veriyorsun çünkü) iyi olabilir.