Hon Heroesofnewerth Artık Ücretsiz
-
Evet, alabiliyor. Önceden ücretli hesap alanlar, yani legacy hesaplar, yani ben mesela, hero falan almıyorum tabi, bana bütün herolar açık.
-
dota çakması dediğiniz oyun gameplay yönünden kullanıcı arayüzü yönünden dotayı siker atar, süper bir oyun ki wc3 gibi bebelerde yok oyunda yani herkes aklı başında koca adam. Dota 2 çıkarsa tek geçme sebebim s2 nin server problemleri olur,
-
VBDream bunu yazdı:
-----------------------------
dota çakması dediğiniz oyun gameplay yönünden kullanıcı arayüzü yönünden dotayı siker atar, süper bir oyun ki wc3 gibi bebelerde yok oyunda yani herkes aklı başında koca adam. Dota 2 çıkarsa tek geçme sebebim s2 nin server problemleri olur,
-----------------------------hocam ona bakarsan lol da dota yı zıker atar ama 1e1 çakma olunca da oynanmıyor bu arada oyunu test ettim az önce beğenmedim bunu oynayacagıma valla dota oynarım gerçi lol akıyoruz + skype :)
-
angelofhope bunu yazdı:
Antikilller bunu yazdı:
ben bi ara indirdikten sonra farkettim paralı olduğunu kotalı internet kullanıcısı kadar üzüldüm 500 küsür mb gitti diye :) amk ayda 200gb altına düşmüyor kullanım üzüldüm ama :) şimdi indirem deniyem nasıl bişey
-----------------------------Bu devirde kotalı kullanılır mı ya :D
vallahi dayanmaz.
-----------------------------yok la kotalı değilim kotalı gibi dedim :) hani onlar birşey indirir çalışmaz göt gibi kalırlar ya ortada :( onlar gibi
-
10 kb internetle oynanmaz dime ):
-
LOL oynayanlar indirmek için link + hangi server dalar bi söyleyebilirler mi ?
-
Şu LoL ile HoN'u karşılaştırmayı bırakın ya, oyun mekanikleri farklı ikisinin. Aylardır oynamıyordum, hesabı arkadaş kullanıyordu sikmis atmıs resmen. Yeniden basladım oynamaya, ısınıyorum yavastan. Nick le_hanzo isteyen gelsin takılak.
-
Sadece 6 gün bedava değil mi ?
-
Holyzone bunu yazdı:
Sadece 6 gün bedava değil mi ?
-----------------------------zktr et selim sınırsız da olsa 2 saat sonra siliceksin
SinusX bunu yazdı:
LOL oynayanlar indirmek için link + hangi server dalar bi söyleyebilirler mi ?
-----------------------------EU Nordic & East seçicen -
bu hon sarmadı beni ya :) alışmışım dotaya ben