Hon Ve Paypal
-
paypaldan ödeme yapıcam ama "Türkiye para birimi denetimleri nedeniyle bu ödeme için PayPal bakiyenizi kullanamazsınız. Bu ödemeyi kredi kartı kullanarak yapmanız gerekebilir." diyor, ne yapacam ?
-
bende paypal hesabımla alışveriş yapıyordum.para netten geliyordu hesaba.. paypal'ın doğruladığı bir kredi kartı vardı.. asla karttan para çekmedim paypal'a.kredi kartını bloke ettim ama paypalda hala onaylı gözüküyordu.. alışveriş yapamıyorum kart bloke oldu diye. kartın bloke olduğunu nerden anladınız bre gavurlar.. bende parayı mevduat hesabına gönderdim amk.. paypal canımı sıktı son zamanlar.. sanal kart falan kullanmayı düşünüyorum.
-
bende efkarımdan kartla aldım 10$ beyler bu arada kaçırmayın 27 marta kadar
-
hassiktir :|
alsam mı ya ?
15 lira birşey değil valla.
LoL'üde bayaa övüyorlar ama daha beta aşamasındayken oyuna aşık olmuştum.
-
sanal kart oluşturdum finans bank hesabımdan 20 tllik, gerekli bilgileri yazdım 3 tıkla bitti olay.
-
Hiçbirşey yapamazsın hocam. O ödemeni yaparsın ancak, kredi kartından çekerek.
Paypal bakiyendeki paranı yurtdışı alışverişlerinden kullanmak yasaklandı. Daha doğrusu sorun genel sadece sana özel değil, artı geçicide değil kalıcı yani.
Ben bile makina kiramı kredi kartından ödüyorum daha sonra paypal bakiyemden vadesiz hesabıma yaptığım eft parası ile kredi kartı borcumu ödürüyorum.
Kısaca devletimiz sağolsun. Burayada el attı.
-
Oyun süper beyler tavsiye ederim :D 5 yıldır oynadığım dotaya bakamıyorum, iğreniyorum şimdi:D
-
VBDream bunu yazdı:
-----------------------------paypaldan ödeme yapıcam ama "Türkiye para birimi denetimleri nedeniyle bu ödeme için PayPal bakiyenizi kullanamazsınız. Bu ödemeyi kredi kartı kullanarak yapmanız gerekebilir." diyor, ne yapacam ?
-----------------------------
nasıl yani şimdi paypal ile alışveriş yapılmıyormu anlamadim olayı -
sansar55 bunu yazdı:
VBDream bunu yazdı:
paypaldan ödeme yapıcam ama "Türkiye para birimi denetimleri nedeniyle bu ödeme için PayPal bakiyenizi kullanamazsınız. Bu ödemeyi kredi kartı kullanarak yapmanız gerekebilir." diyor, ne yapacam ?
nasıl yani şimdi paypal ile alışveriş yapılmıyormu anlamadim olayı
-----------------------------ben yapmaya kalktım bu hatayı verdi, mecbur sanal kart oluşturup ondan yolladım parayı.
-
sanal kartla doğrulattığım pp hesabımda aynı durumda içindeki paralarda gitti, kredi kartı doğrulaması şart =/
-
VBDream bunu yazdı:
-----------------------------Oyun süper beyler tavsiye ederim :D 5 yıldır oynadığım dotaya bakamıyorum, iğreniyorum şimdi:D
+1