Hon Ve Paypal

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kvasir
    kvasir's avatar
    Erkek

paypaldan ödeme yapıcam ama "Türkiye para birimi denetimleri nedeniyle bu ödeme için PayPal bakiyenizi kullanamazsınız. Bu ödemeyi kredi kartı kullanarak yapmanız gerekebilir." diyor, ne yapacam ?

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CyberAngel
    CyberAngel's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

bende paypal hesabımla alışveriş yapıyordum.para netten geliyordu hesaba.. paypal'ın doğruladığı bir kredi kartı vardı.. asla karttan para çekmedim paypal'a.kredi kartını bloke ettim ama paypalda hala onaylı gözüküyordu.. alışveriş yapamıyorum kart bloke oldu diye. kartın bloke olduğunu nerden anladınız bre gavurlar.. bende parayı mevduat hesabına gönderdim amk.. paypal canımı sıktı son zamanlar.. sanal kart falan kullanmayı düşünüyorum.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kvasir
    kvasir's avatar
    Erkek

bende efkarımdan kartla aldım 10$ beyler bu arada kaçırmayın 27 marta kadar

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    angelofhope
    angelofhope's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

hassiktir :|

alsam mı ya ?

15 lira birşey değil valla.

LoL'üde bayaa övüyorlar ama daha beta aşamasındayken oyuna aşık olmuştum.

Programming is our Religion, Algorithms are Our Bible & We ./make Our Own GOD
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kvasir
    kvasir's avatar
    Erkek

sanal kart oluşturdum finans bank hesabımdan 20 tllik, gerekli bilgileri yazdım 3 tıkla bitti olay.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    coLin
    coLin's avatar
    Erkek

Hiçbirşey yapamazsın hocam. O ödemeni yaparsın ancak, kredi kartından çekerek.

Paypal bakiyendeki paranı yurtdışı alışverişlerinden kullanmak yasaklandı. Daha doğrusu sorun genel sadece sana özel değil, artı geçicide değil kalıcı yani.

Ben bile makina kiramı kredi kartından ödüyorum daha sonra paypal bakiyemden vadesiz hesabıma yaptığım eft parası ile kredi kartı borcumu ödürüyorum.

Kısaca devletimiz sağolsun. Burayada el attı.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kvasir
    kvasir's avatar
    Erkek

Oyun süper beyler tavsiye ederim :D 5 yıldır oynadığım dotaya bakamıyorum, iğreniyorum şimdi:D

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sansar55
    sansar55's avatar
    Erkek
    VBDream bunu yazdı:
    -----------------------------

paypaldan ödeme yapıcam ama "Türkiye para birimi denetimleri nedeniyle bu ödeme için PayPal bakiyenizi kullanamazsınız. Bu ödemeyi kredi kartı kullanarak yapmanız gerekebilir." diyor, ne yapacam ?

nasıl yani şimdi paypal ile alışveriş yapılmıyormu anlamadim olayı

- ahmet abi sen hala ölmedin mi ya? - yok yok ölmedim - e öldü demişlerdi? - yok ölmedim
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kvasir
    kvasir's avatar
    Erkek

sansar55 bunu yazdı:
    VBDream bunu yazdı:

nasıl yani şimdi paypal ile alışveriş yapılmıyormu anlamadim olayı

ben yapmaya kalktım bu hatayı verdi, mecbur sanal kart oluşturup ondan yolladım parayı.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    exception
    exception's avatar
    Erkek

sanal kartla doğrulattığım pp hesabımda aynı durumda içindeki paralarda gitti, kredi kartı doğrulaması şart =/

A man may be born, but in order to be born he must first die, and in order to die he must first awake.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    masuk
    masuk's avatar
    Erkek
    VBDream bunu yazdı:

Oyun süper beyler tavsiye ederim :D 5 yıldır oynadığım dotaya bakamıyorum, iğreniyorum şimdi:D

+1

CeZaA & MasuK http://www.youtube.com/watch?v=DIbbRCZ7qmQ | koyunde ne kadar çok koyun warsa o kadar oy'un war demektir.|
Toplam Hit: 1994 Toplam Mesaj: 14