Honda Cbr 250 Rr Kullanan Arkadaslar
-
ilk kez motor alacak arkadaşlar
- 2. el alın
- 250cc idealdir.
- japon markaları fiyatları çok artırdı, özellikle honda, 250cc motora kesinlikle 13.500 tl verilmez.
- 8-11 aralığında 250lik motorlar var onlara bakın
- motoru almadan önce 1500 tl ekipmana bütçe ayırın, hatta gidin alın
- 300-500 tl aralığında kask / 400-600 tl aralığında mont / dizlik+eldiven / mümkünse ayakkabı da kesin alın
- çok büyük ihtimalle yana yatma, kayıp düşme gibi şeyler yaşayacaksınız, düştüğünüzde ilk hasar görecek yerleriniz ayak ve dize kadar olan bölge, diz ve dirsek, düştükten sonra bu bölgelerinizi korumadığınız için pişman olacaksınız.
Bilinmeyen tarafından 30/Oca/15 21:00 tarihinde düzenlenmiştir -
Phoelynx bunu yazdı
Ağalar konuya can gelsin, bi el edin madem. Soru şu:
Samsun'da üniversite öğrencisi olarak kullanmak üzere motor almaya karar verdim.
-İlk motorum olacak
- Okul - ev arası yol şehirlerarası yol sayılıyor ama gündüz yoğun olduğu için klasik şehir trafiği. Yollar genelde dümdüz.
Suzuki Inazuma 250 mi Honda CBR 250F mi?
(Yedek parça, servis, benim tecrübe falan hesaba katıldığında)
hocam eğer cbr mı inazuma mı diyorsan, 2. el cbr al
-
Bilinmeyen bunu yazdı
ilk kez motor alacak arkadaşlar
- 2. el alın
- 250cc idealdir.
- japon markaları fiyatları çok artırdı, özellikle honda, 250cc motora kesinlikle 13.500 tl verilmez.
- 8-11 aralığında 250lik motorlar var onlara bakın
- motoru almadan önce 1500 tl ekipmana bütçe ayırın, hatta gidin alın
- 300-500 tl aralığında kask / 400-600 tl aralığında mont / dizlik+eldiven / mümkünse ayakkabı da kesin alın
- çok büyük ihtimalle yana yatma, kayıp düşme gibi şeyler yaşayacaksınız, düştüğünüzde ilk hasar görecek yerleriniz ayak ve dize kadar olan bölge, diz ve dirsek, düştükten sonra bu bölgelerinizi korumadığınız için pişman olacaksınız.
Mantıklı konuşuyorsun da anlamadan da 2. el almak yemiyor açıkçası. 2 vidası düşse anlamadığımdan yolda kalacağım. Bu konuda ne düşünüyorsun?
- 13.500 çok doğru diyorsun da motor önersen onun yerine çok sevinirim, inazuma dışında eşdeğerini bulamadım. SYM düşündüm, anlayanlar yanaşma dedi.
- Ekipmanlar için site/marka önerin var mı? Piyasada çok mont/kask var ama hangisi hakkını verir bilemedim.