folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Honda Civic 1.6İes Kullanan Yada Hakkında Bilgisi Olan

Honda Civic 1.6İes Kullanan Yada Hakkında Bilgisi Olan

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    archair23
    archair23's avatar
    Erkek

devamlı polis durdurud seni bu arabayı alırsan.

Acer 4820TG i5 Ati 5650 & İphone 4 & iphone 6 & Turkcell Platinum & Ipad Mini Retina & Playstation 4 & GTA V & Logitech Z506 & Cookoo & Samsung Evo 250gb
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dos_Attach
    Dos_Attach's avatar
    Erkek

ben bu kasaları çok beğeniyorum. gidişide çok güzel. ancak arkadaşların dediği gibi bu model bir arabaya o parayı bağlaman çokta akıllıca değil. bunu alacağına corolla al derim ancak oda çok pahalı hale gelmiş. bence en iyisi evet clio al hem yüksek model olur hem dizel

Dolar Ve Euro zulada elimde çek defteri, bir imzayla işin tamam arabanı çek serseri.!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeYeT
    HeYeT's avatar
    Erkek

2004-2005  laguna

2006 2007  era kasa

2005  peugeot 307 

yıl bazına bunlara bakabilirisn hocam araba çok eski.

matematik24.com
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JiggSaw
    JiggSaw's avatar
    Erkek

Yazan arkadaslar yani akternatif model yazan arkadaslar bir de link paylassalar sahibinden falan cok sevinicem

İmza YOK !!!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Coiner
    Coiner's avatar
    Erkek

1.6 ies 3. viteste 160 gören bir araba :)

Bende 1.6 vtec 2005 kasa civic var ancak 1.6 ies kullandığımda kendi arabamın hantal olduğunu hissettim :)
    Aracın orjinal hali 140'tan sonra hafif sallama savurma yapabiliyor ancak aracı yay yada coil-over ( coil-over koyarsan araba çok seker yani hızlı giderken tık tık hissedersin zıplamayı ) ile alçaltırsan ve birazda ağır jant takarsan sallama savurma olmuyor :)

Onun dışında sade kullanacağım diyorsan bence honda alma çünkü honda piyasasının yüksek olmasının tek nedeni modifiyeye uygun araç olması ve modifiye etmeyeceksen aracı bu kadar para vermene gerek yok, egsoz + hava filtresi koyduğun zaman araba öküz gibi bağırmaya başlıyor ve basık halinin görünüşü de çok güzel oluyor.

Model olarak daha ileri tarihli araçlara bakabilirsin bu konuda öneri yapamayacağım ama diğer araçlarla yok suya yağ karışmış yok devirde zorladım motor aşağı indi gibi şeyler yaşarken hondada bakımdan bakıma gidersin sanayiye . Gazlı ise araba çok rahat edersin 20-25 kuruş civarı yakıyor km'de ama benzin için aynı şeyi söyleyemem.

Yedek parça olarak biraz pahallandı son zamanlarda ana kontrolün yapıldığı cam düğmesi mesela kore malı 250 TL civarında ve hondada bu parça çok fazla arızalanır :) ( kendi aracımdan biliyorum )

Ama honda gerçekten sahibini üzmeyen bir araba kaporta olarak çok sağlam olmasada motor olarak hiçbir marka eline su dökemez japonlar yapmış bize kullanmak düşer :)

Ağır bakımları yaklaşmış birde 173.000'de ise eğer triger setinin dğeişmesi gerekir 200.000'e geldiğinde ama gelmeden değiştirmek daha iyi olur o da 800 TL gibi bir meblağ

Ekleme : Bir de araç tamircinin demişsin dikkat et bu araçlarda km düşürme olayı çok oluyor hele ustaysa bunu yapmış olabilir muayene tarihlerindeki km bilgilerini karşılaştır mesela senede ortalama kaç km yapıyor adama sorarsın ne kadar geziyorsun diye arada bir bağ kurup km düşürülmüş mü çözebilirsin. Piyasada uyanık çok malum :)

Ayrıca bu aracı geçen sene alsaydın 19.000'e çok rahat alırdın şuan honda piyasası felaket. Kendi aracımı satmaya karar veriyorum sonra arabaya biniyorum telefondan sahibindene girip ilanı siliyorum öyle değişik bir hava yaratıyor insanda :)

Coiner tarafından 26/Oca/15 15:12 tarihinde düzenlenmiştir

www.fenomenevi.com | Sosyal medyanın her mecrasında 6 yıldır kesintisiz olarak müşterilerimize destek vermekteyiz. Amacımız müşteri deneyimini en üstte tutmak ve hizmetlerimize 24 saat devam edebilmek. Fenomenevi.com adresinden 7/24 kesintisiz olarak sipariş verebilirsiniz...
Toplam Hit: 4622 Toplam Mesaj: 16