Horlamaya Nasıl Engel Olunur?(En Beleşinden)
-
harbiyim hipnozla halledebiliyolar diye biliyorum ama +%(
-
hipnozcuyuda köşedeki bakkaldan bulabiliriz dimi? ;)
horlamak istemiyosan, ya uyumucan yada aileden birinin yada kimle kalıyosan birinden rica etcen dakka başı dürtcek seni
-
aldır mına koim cokmu lazım:D
-
yaw boswerin onları ... eger horlamak istemıyorsan yüzüstü yat...ve yatmadan once agzını kapatarak yatmaya calış bunu unutma yeter...nerdeyse kesin ise yarıyor bır ara kardesımde denedım ve kendımde denedım.
bide ben sigara ıcıyorum..sıgara ıcenler genellıkle horlar..ama ben nedense yüz üstü uyumaya alıştıgım ıcın hıc hormalmıyorum :) -
DaReSeLaM bunu yazdı:
-----------------------------
Abi iii de horladıgını nasıl anlar insan?
Uyandında yanında yatanlar sövünce anlarsın abi -
en önemli sebep yorgunluk...
-
sirfaksu bunu yazdı:
-----------------------------5 Temmuz 2007 (Persembe) - 12 Haziran 2008 (Persembe)
e höh be abi ya :|
-
f1kr3t bunu yazdı:
-----------------------------sirfaksu bunu yazdı:
-----------------------------5 Temmuz 2007 (Persembe) - 12 Haziran 2008 (Persembe)
e höh be abi ya :|
-----------------------------ölcem geçen senin konusu oha nerden buldun çıakrdın onu :D
-
yunusemre bunu yazdı:
eğer horlayan başkası ise horladığı zaman kaldır yattığı pozisyonun zıttına yani sağ tarafa yatıyosa kaldır sola yatsın bu şekiilede susuyor tecrübemdir yurtda horlayanlar vardı böyle susuyorlardı
-----------------------------evet horlayan başkası ise bacaklarından tut çek veya kafasını tam zıt pozisyona çevir.ama bu sadece sana zaman kazandırır.şahıs bi kaç dakika sonra tekrar horlamaya başlar.sende bu süreden faydalanarak uykuya dalmaya çalış.eğer başaramazsan kalk aynı şeyi bi daha yap, bi daha ,bi daha.... taki uyuyana dek.