Hosgeldin Ramazan...
-
Mürit uyandirme servisi : kalkin sahurunuzu yapin bakim :P
-
tariqat davulcusu olacam :D
-
yaw sahura kadar pes6 oynayacaktm uyumuşum ilk sahurumuzuda yaptık :))
Allah kabul etsin.
-
HeYeT bunu yazdı:
-----------------------------yaw sahura kadar pes6 oynayacaktm uyumuşum ilk sahurumuzuda yaptık :))
Allah kabul etsin.
-----------------------------
aminn ..Tüm islam alemi ve tarikat-ül tahribat alemi içün hayırlara vesile olması dileğiyle.. -
davulcu davulu çalmıyo tecavüz ediyo sanki.Kafama kafama vuruyomuş gibi.Neyse ilk sahurumuzdu inş güzel geçer ramazan
-
qaMbLer bunu yazdı:
-----------------------------dodobig bunu yazdı:
la benim ilk msg gayetle iyi bi msg dı.bu ip ne beni zorluyo.göktengri senin belanı verecek...
helal olsun abi ne deim bravo valla tebrik ederimannenide gönderde ramazandan sonra kutlama yaparız tarikatca ;)
bu arada eski türklerin dini olmasa burdan şamanizm e ve şamanlara baya bi kayardımda neyse
kaymıs kadar oldugumuda bil =)
qaMbler piçsin ama seni seviyorum lan :)
İçimde durduramadğım bir PİÇ var :)
-
hayırlı ramazanlar arkadaşlar.
Allah(c.c), Ramazanı Şerifin sevvabına nail etsin,dolu dolu yaşamayı, tekrarını nasip etsin cümlemize
-
"Ramazan ayı, insanlara yol gösterici, dogrunun ve dogruyu egriden ayırmanın açık delilleri olarak kendisinde Kur’an’ın indirildigi aydır. Sizden her kim bu ayda bulunursa oruç tutsun" Bakara, 2/185.
herkesin Ramazan-ı şerifi mübarek olsun.
-
dodobig bunu yazdı:
BiGGest bunu yazdı:
dodobig bunu yazdı:
-----------------------------yaf şimdi gine dışarda yemek yeme yok çiklet çinama ama olsun baryamdaki haşlıklar içün herşey değer.
-----------------------------olaya bu yönden bakıpta beni cileden cıkarma oke ? yorum yapmıs bulunmak icin biseler yazma..bırak adam gibi bise yazanlarınkini oku biseler kap.
tüm müslümbül aleminin ramasanı kutlu olsun.yuce rabbimiz hak tealanın(c.c. okacha) rahmetleri uzerinize olsun.cennete gidin.muhammet(s.a.s comando) in de bişeleri uzerinise olsun işte.bide atatürkün laikliği uzerinize olsun :P
-----------------------------senin gibi arkadaşları şu mübarek ramazan ayından çıktıktan sonra hemen bayramın 2. günü baaaattıra baattıra sikmek sonra tekrar sikmek sonra tekrar tekrar sikmek istiyorum.
saygısız götten yemiş,solcu görünümlü bölücü ipne kılıklı
ramazan ımız mübarek olsun.
-
dodobig bunu yazdı:
BiGGest bunu yazdı:
tüm müslümbül aleminin ramasanı kutlu olsun.yuce rabbimiz hak tealanın(c.c. okacha) rahmetleri uzerinize olsun.cennete gidin.muhammet(s.a.s comando) in de bişeleri uzerinise olsun işte.bide atatürkün laikliği uzerinize olsun :P
derdin ne koç ? illa küfretcez mi o zaman mı gircek beynine sen nasıl konusursun bu sekilde ?! Sayın adminler ya siz bişe yapın yoksa ben yapıcam..
bak kardeş burası sadece müselmanların sitesi diil.ataist satanist herkesin sitesi ok.sende bunu ögren.bu arada ben şamanistim yane atayist diil :)
-----------------------------ulan orospu çocuğu anana şaman kıyafeti giydirir fantazi yapa yapa sikerim! adam ol çoğaltırım bak :@