Hoşgeldin Yazısından Sonra Pc Açılmıyor:(
-
Bilgisayarı açıyorum..Hoşgeldiniz yazısından sonra bilgisayar açılmıyor:((..Ne yapmam gerek..Yardım eder misiniz??
-
Bendede aynı sorun vardı...
Win alakalı zannedersem.
Ctrl+Alt+Delete tuşlarına basınca düzeliyor.
Bir dene derim... -
Hosgeldin diip siktir çekiyo yani :s
Abu o zaman tek birşey var,hani böyle bir işletim sistemi vardır xp'mi ne onu cd-rom a takıp yeniden başlatıp bekliyoruz işte bu kadar.
yani tek bildiğim bu.
bu konuya rastlamadımki hiç :s
kolay gele. -
Bendede aynı sorun vardı format attım gitti :))
-
bu sorun bende de vardı,kesin bilgisayarın zararlı bir mahlukat var. :)
güvenli kipten bir tarat bilgisayarı.bir şey çıkmıyorsa,yapacak bir şey yok.Format at,üstüne orgazm sigarası :)
Not:Sigaraya karşıyım,ama laf ağzıma geliyor işte. :) -
bendede aynisi oluor a.k özellikle adsl modem acık olduğu zaman acılmıor pc hoşgeldiniz yazıp kalıor öle modem kapalıyken sorun yoq :S
-
ctrl+alt+delete yapınca düzelmiyor..Format dışında bi çare(:
-
hımm masaüstü görüntüsü gelmiyor mu? güvenli kiptede gelmiyorsa masaüstü o zaman düşündüğümdür?
doğru mu -
Herhangi bir nedenden dolayı açılmayan Windows xp yi cdsi yardımıyla kurtarabiliyorduk bunu herkes bilir ama bu kurtarma yöntemi yaptığımız bir çok uygulamanın yok olmasına neden oluyordu.Esas anlatmak istediğim yöntemle windowsunuz bir süre önceye döndürülerek kurtarılabiliyor.(sistem geri yükleme yardımcısı).bilgisayarınızın başlangıç düğmesine basın ve Windows logosu görünmeden (epey bir önce) F5 tuşuna seri halde basın.Ardından gelecek pencereden güvenli kip komut sistemini çalıştırın.Karşınıza bir dos penceresi çıkacaktır.Burada boş bir satırda:
%systemroot%\system32\restore\rstrui.exe
komutunu yazıp entera bastığınızda sistem geri yükleme yardımcısı açılacaktır... -
s.a kardeş sorunun %98 luk ihtimal sistemine win32/pariteB virüsü girmiştir eğer o değilse %1 ihmial de win32/hidradA virüsüdür %1 likde donanım hata payı var yapman gereken google da win32/parite removal tool yazıp karşında çıkan free bir üçüncü parti program ile virüsü temizlemen eğer çalışan sistem dosyalarına bulaştı ise tamamen temizleyemezsin. microsoftun kötü amaçlı programları temizleme aracı win32/hidrag virüsünü temizler ama parite yi temizlemer parite için tavsiyem bit defenderın removal tool u dur. yedeklerini aldıktan sonra pc yi formatlamanı öneririm temizleme yapılınca tam temizlenmez yada exe lerin yapısı bozulur. kolay gelsin...
-
dostum aynı problem bendede vardı ben ctrl+alt+del yapıyordum ordanda yeni görev diyip c:/windows explorer diordum ve açılıyordu eğer explorer açıksa onu siliyordum ben bu problemden ekran kartının driverlarını upgrade ederek kut,rtuldum
Toplam Hit: 8902 Toplam Mesaj: 12