Hoşlandıqım Kızla Msn De Nasıl Konuşmalıyım Yardımm
-
yaw arkadaşlar bi kız var :D hoşlanıorum msn side var onceden yüzyüze goruştuq 3-4 kez ama pek belli edemedm onu sevdiğimi msn de denemek istiorm sizce onu etkilemek için yani sevdiğimi belli etmek için msn de nasıl konuşmalıyım ya slm naber nsıl gidior felan bunlardan başka konu açmam lazım :D :D yardım ltfnnnn babacanlar .. :S
-
hayat öylesine anlamsız ki kendimi artık soyutlamak istiyorum artık bu dünyadan sıkılmaya başladım da desem yeridir belkide yanlızlıktantır tek baçıma çekemiyorumdur benimle elele olacak ona sarılıp aglayabilecegim kolkola kahkahalar atabilecegim bi hayat arkadaşı arıyorum benimle evlenirmisin?
-
valla nbr falan de muabbeti geliştir sonra burcunu sor söyledikten sonra dur uyumlarımıza bakıyım de sonra orda ne yazıyorsa zor sa biraz zor ama neden olmasın falan de cakar zaten mevzuyu kız.
-
bende mesaj çekecem ama böle içine otursun o mesaj.:W
ulan benim gibi adam kabul edilmezmi lan:W
hemde hiç düşünmeden yuh artık :W
bu kız ölmeli:W
-
sirpence bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------Sen mesaj falan atma oturan oturur zaten
-
lan holü bi sus amq deli mi şeytti seni :W
olayı bilmiyosun mesaj çekmem lazım ama böle içine otursun..
-
bırak ağa ya :G kız daha bişi bile yazmıor ben nie koşcamqi arkasından hıh ! :S:S ama harbi vurulmştum lan kıza ah ulen be
-
Biraz cesaretli ol dostum msn de konusmak yerine gidip yuz yuze acıl su kıza! Emin ol kızlar bundan çok etkilenirler çünkü çok farklı...Duygularını msn den nasıl acıkca anlatabileceksin sadece kelimeler yetmeyebilir....
-
kız ayağı g.t ayağı:)))))))))))))))))))) (bknz. itü sözlük)
-
way amk
(bu söz bir kamyon yükü anlam taşıyo şu anda bakmayın ) -
git deki kadınımsın.
Toplam Hit: 2208 Toplam Mesaj: 13