Host & Domain Satan Aranıyor !!!
-
ewt arkadaslar ucuz ama güwenilir domainci & Host satan arkadas aranıyor. Özellikleri Alayım ?
-
Ben satmıyorum kalitesinide bilmiyorum ama webarisi.com ucuz
250 mb alan 10 gb trafik = 10 ytl domainde 10 ytl
-
bayzin bunu yazdı:
-----------------------------Ben satmıyorum kalitesinide bilmiyorum ama webarisi.com ucuz
250 mb alan 10 gb trafik = 10 ytl domainde 10 ytl
-----------------------------
hımmm annadım hojam saol eyw.da benım bırebır konusacağım adam lazım ya :S tanıdık olsun yane burdan olsuın =) -
Buzul satıyo şu an. NoName satıyodu da bıraktı mı bilmiyom.
-
-
-
gel hacı buraya gel:D
benim kendi sunucularım var fazla satış yapmıyorum kendi sitelerim için kullanıyorum ama bole tanıdık istedik olrsa satıyorum arada..bide webarısı nı tavsiye etmiyorum webarısı hostcinim eylulhost hepsi ayni kişiye ait.adam işi tutturamıyo paso isim değişiyo..benim reselim vardı 2 sene önce hostcininde adam yedekleri vermedi bana:s benden almayacaksanda smyrna.com.tr yada vit.com.tr den al derim
-
hoca şuradan al demiyeceğim ama iis.com.tr'den asla alma.
-
amele_2 bunu yazdı:
-----------------------------domaini kendin al mutlaka.
hostçu olarak da legendary kardeşimizi tavsiye ederim.
domain'i benjede kendim alacam da sağlam host'çu arıorum.. yamukluk yapmıcak bi hostçu:S -
The_Holigan bunu yazdı:
amele_2 bunu yazdı:
-----------------------------domaini kendin al mutlaka.
hostçu olarak da legendary kardeşimizi tavsiye ederim.
domain'i benjede kendim alacam da sağlam host'çu arıorum.. yamukluk yapmıcak bi hostçu:S
Bizde bir sorun olmaz (:
-
maxiserver ben memnunum=) dj_alper in önerdiği firma herşeyşleri var forum hacklanmıştı mail attım forumu düzeltmeleri tam 3 dakika aldı =) kulllanıcıyla çok iyi iletişim kuruyorlar istersen ir internetteki yorumların bak