Host Aldık Kaldık.... (Acil)
-
bigadia bunu yazdı:
-----------------------------sindilik bşi yapamadık :S uye grisi felen ok da sonra napecez?
URL: http://prit142613.myorderbox.com/customer bole bi lınk geldı maile sonra sifre felen var giris yapıoz sonra napecez ftp yi felen nerden oorenecez bi acıklama plss
-----------------------------Arkadaşım ordan gelen domainin kullanıcı adı şifresi Allahım ya:))
domain ayrıdır host ayrıdır
-
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------
kimden aldıysan ona sorsana!
-----------------------------alper hakli.
-
arkadaşım host yani hosting alan adıdır oraya siteyi yükleyemezsin birde domain var siteyi domain'e yüklersin girerkende eğer domain'in varsa ftp://siteninadı.com diye girersin sana şifreyle kullanıcı adı sorar onları yazdığın zaman siteye istediğini yap yalnız hosting'le birşey yapamazsın o sadece alan adı ok ;)
-
helyum_pasha bunu yazdı:
arkadaşım host yani hosting alan adıdır oraya siteyi yükleyemezsin birde domain var siteyi domain'e yüklersin girerkende eğer domain'in varsa ftp://siteninadı.com diye girersin sana şifreyle kullanıcı adı sorar onları yazdığın zaman siteye istediğini yap yalnız hosting'le birşey yapamazsın o sadece alan adı ok ;)
-----------------------------Hosting alan adı mı ? :)
Hocam bilmiyorsanız bari yorum yapmayın yav.
Hosting = Alan adını taşıyıcı.Sitene sistemi scripti zartını zurtunu ftp aracılığıyla buna atarsın.
Domain = Alan adı (google.com) gibi
-
helyum_pasha bunu yazdı:
-----------------------------karı$tırdın sanırım. domain = alan adı. hosting = barındırma alanı. dosyaların yüklendiği kısım host oluo :)
-
ekle msn imi kardeş yardım edeyim..sizde dalga geçmeyim lam yazık bizde böyleydik başlarken şimdi:D
-
abi domain adınla giriş linki gelmedimi sana ?
myorderboxdan gelen domain bilgilerindir adam sana başka mail yollamadımı ?
ftp vermesi önemli değil cpanel verdiyse ordan şifrelerini belirleyebilirsin cpanel versiyonunu söyle yardım edek ona göree.
-
Bende bunu anlamam daha Cpaneli bilmiyosanız site nasıl yapıcaksınız ? Yani hosting satanların işide zor ben olsam böle kişilere satmam :)
-
Avira bunu yazdı:
Bende bunu anlamam daha Cpaneli bilmiyosanız site nasıl yapıcaksınız ? Yani hosting satanların işide zor ben olsam böle kişilere satmam :)
-----------------------------Hocam onu hic sorma ya.Valla o iş cok zor.Adamlar 10 kağıda bile satıyor host.10 ytl alıyor 1 sene boyunca (tabi müşteri senelik alırsa) milletin sorularını cekiyor.Müşteri sitenin temasını değiştirmek istese bile hostcuya domainciye soruyor nasıl değiştireceğini :)
-
cpanel in şifresini kullanıcı adını ver ben sana söylerim :P