Host Aldım Bir Bakın

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EntelKoylu
    EntelKoylu's avatar
    Erkek
    1 dolara domain aldın domain kimin adına tescillendi adrese fatura geldimi yoksa yarın öbürgün senin siten prim kazanırsa adamlar satabilir bu bir ikincisi babamın bir sözü var babana bile güvenme hostçu saglam diyorsun ama fazla kimseye güvenme

ANDY // Burası mezopotamya, küresel oyunun bumerang cehennemi. Tanrı bile dünya düzeni için peygamberlerini hep buraya göndermiş. Çünkü burası aslında yeryüzü cennetiymiş. Daha Fazla Bilgi İçin Profilimi İnceleyiniz...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Connection
    Connection's avatar
    Erkek
    evet su domaın ısıne acıklık getır

"Çevrelerine uymak için kendini yontanlar,tükenip giderler" Connection® MSN: koray@maviates.org
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mcking
    mcking's avatar
    Erkek
    Güldürmeyin ya. Ben çok araştırdım. Domainler info onun için 1 dolar. Ne kazıklanması. Sizce hiç mcking kazık yermi ? Yemez :D Onun için 1 dolar ama bi dahaki sene 7 dolar oluyor ilk kayıt için 1 dolar. Host ise tanıdık işte ondan şimdi inidirmle 100 kontör yaptık. 3 Gb alan 50 gb bw ftp e-mail falan filan. Ama domain de bi sorun yok. Ha .com ha .info. Sadece millet com a alışmış işte. Domain paneli de elimde domaini aldığım firma çok güvenli bi yer ya. Ne sorsam anında cevap veriyorlar. İzmirde binaları da var telefonu da. Hatta arayıp kapattım. :D
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    uz-i
    uz-i's avatar
    Erkek
    boşver işini görsün yeter:)

cnc prog. ugs nx solid autocad [IMG]http://img66.imageshack.us/img66/3489/adslnahalirsin5ry6in5ci4md.gif[/IMG]
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AntiOksidan
    AntiOksidan's avatar
    Erkek
    hacı ftpleri versene senin şu sitenin bakıyım ftpden güzel yükleniomu :D
Toplam Hit: 4539 Toplam Mesaj: 16