Host Tavsiyesi
-
KotomineKirei bunu yazdı
Güzel hosting'ten kullanıyorum yıllardır. Alacaksanız eğer deneyin derim, pişman olmazsınız.
+1
-
patates bunu yazdısRcN bunu yazdı
stopmotion video tekniği hakkında yardımcı olacaksan sana ücretsiz host veririm :)
stopmotion tekniğinde bildiklerimi seve seve anlatırım,
şu an biryandan yeni bir karakter ile 2 yada 3 bölümlük kısa bir çalışma için senaryosunu yazıyorum biryandanda tekniği üzerinde çalışıyorum. Bu sefer efsane birşey olucak :)
fakat hem senin için hemde sağolasın
@ilker06 şöyle bir durum var. Bu işlerden pek anlayan biri olmadığım için ve genel olarak geceleri ayakta gündüzleri yatan biri olarak çok fazla aptal basit konuda tıkanabiliyorum, sonrada aman ayıp olmasın diye arayamamaktan iş işkenceye dönüşüyor:)
O yüzden ince tekliflerinizi kabul edemiyorum. Pen parası ne ise tanımadığğım birinden alıp darlayayım biraz:)
Danışmanlık hizmeti vermemden ötürü her sabah 07:30' da yatıp 15:00' da kalkıyorum yani geceleri istediğin gibi arayabilirsin :)
-
isim tescilden 25 tllik indirim kuponum var istersen verebilirim @patates
-
birinizde bana 1 sayfalık web sitesi yapsaya . süper olur . ismim soyismim domain aldım öyle duruyor . free hostta aldım :S
EDİT : BELEŞ BEYLER sevap point karşılığı .
prof bişey yapmıyorsan http://alpwebhosting.com/
burdan alabilirsin free
-
Aynı anda max 15 20 fazla kimse gitmeyecekse godaddy başlangıç paketi alabilirsin. Ama sadece 1 site barındırıyor.
-
hankar27 bunu yazdı
isim tescilden 25 tllik indirim kuponum var istersen verebilirim @patates
sağolasın .
srcn yardımcı oldu sağolsun
inceliğin için teşekür ederim
-
cankol bunu yazdıSeRDaR bunu yazdı
Güzelhosting kullanmada ne kullanırsan kullan
kesinlikle. çok uzun süre kullandım hiçbir sorun yoktu ama son zamanlarda öyle bir ağır öyle bir hantallaştı ki siteler açılmaz oldu. kesintiler arttıydı.
godaddy yıllık 35 liraya veriyordu bir ara bitmediyse al rahatına bak hocam.
ben açıkçası çok paragöz olduklarını görünce müşteri memnuniyetinede önem vermediklerinin görünce
yani şöyle adamların hiçbir konuda eyvallahı yok seni bağladıktan sonra
ben çok daha ucuza reseller alınması taraftarıyım var piyasada yada r10 da ucuza düşürürsün -
SeRDaR bunu yazdı
Güzelhosting kullanmada ne kullanırsan kullan
-
türkiyede pek bilinmeyen ama çok efsane bir hosting firması : http://a2hosting.com
developerlar için binbir türlü araç var ve siteler vds hızında çalışıyo
-
Şu a2hosting i deneme şansım olmadı ama hızlı olan hostingleri biraz pahalı sanırım hocam öyle deil mi?