Hostcular, Teklif Verin Bakiim :)
-
holydemon a sordum, bi ara beles daitiordu.. daha vermiyormus :P
nese ufak bi host(lunix) alacaqim..
1 qb alan..
10 qb trafik..
e-mail, cart curt oyle cok onemli deil..
teklif beklioyurum..
cevaplara, varsa sitenizi, bi kac referans bisey yazin :)
rene qormez insallah :P
-
Lunix host henüz keşfedilmedi :)
-
Swool bunu yazdı:
-----------------------------
Lunix host henüz keşfedilmedi :)
-----------------------------
linüx sörvır olsa gerek :> -
alper alper alper :| ( ben demedim ben demedim swool dedi ) :|
-
1 gb web alanı
30 gb trafik
yıllık : 99 ytl
6 aylık : 60 ytl
----------
500mb web alanı
15 gb trafik
yıllık : 60 ytl
6 aylık : 40 ytl
-----------
istersen fatura felan da kesilir. referans istiyosan msnden veya pm ile hatırlat. referanslardan bazılarını yazarım.
tr lokasyon,ofis,sabit tel,vergi levhası vsvs. mevcut. istersen pm atarsın. begenmezsen, sitede buzul,selpak ve alper de satıodu. onlara da bi danıs ;)
-
hocam bizim arkadaşlar kebirhostta alıyo memnun. şöyle bi tablo var,
Paket 1 Paket 2 Paket 3 Paket 4 Paket 5 Paket 6 Paket 7 Paket 8 Alan 100 Mb 200 Mb 500 Mb 1 Gb 2 Gb 3 Gb 4 Gb 5 Gb Trafik/Aylık 2 Gb 5 Gb 10 Gb 20 Gb 40 Gb 60 Gb 80 Gb 100 Gb Pop3 Mail 50 200 Sınırsız Sınırsız Sınırsız Sınırsız Sınırsız Sınırsız Mysql 1 5 Sınırsız Sınırsız Sınırsız Sınırsız Sınırsız Sınırsız Subdomain 1 5 Sınırsız Sınırsız Sınırsız Sınırsız Sınırsız Sınırsız FTP 1 5 Sınırsız Sınırsız Sınırsız Sınırsız Sınırsız Sınırsız Ek domain --- 1 3 4 5 6 7 8 Domain park --- 1 5 5 5 5 5 5 İşletim sistemi Linux Linux Linux Linux Linux Linux Linux Linux Aylık Fiyatı --- --- 3.5
YTL6
YTL12
YTL18
YTL24
YTL30
YTLYıllık Fiyatı 10
YTL20
YTL40
YTL60
YTL120
YTL180
YTL240
YTL300
YTLayrıca pic_boy un konusu vardı ama ondaki windows http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?Sayfa=1&folderid=63098
-
ruhhastasi g harfini nie q yapıyon bu hareketi yapanlara çok gıcık oluyorum
“Türkçe Mi Konuşuyorum!?”
Hiç düşündünüz mü günlük hayatımızda gerçekten Türkçe mi konuşuyoruz? Ya da ne kadar Türkçe konuşuyoruz?
- Outlet’e gidelim.
- Emailleşelim.
- Chate gel sen en iyisi.
- Ok, bye.
- Curve kaç çıkmış?
- rene qormesin- qb
Biz, artık Türkçemizin ‘Turkche’leştiğini görmek istemiyoruz. Bunun için bir kampanya başlatıyoruz. Başlattığımız bu kampanyaya hepinizin destek olmasını bekliyoruz. Yapmamız gereken şey çok basit. DUYARLI OLMAK. Toplumumuzu daha duyarlı hale getirmek. Bunun en etkili yolu da konuşmalarımızda, yazışmalarımızda kısacası iletişim araçlarımızda Türkçe kullanmak.
Lütfen soralım kendimize Türkçe mi konuşuyoruz?
“Ülkesini, yüksek bağımsızlığını korumasını bilen Türk ulusu, dilini de yabancı diller boyunduruğundan kurtarmalıdır.”MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
http://www.dilimiz.com/forum/viewtopic.php?t=1576&sid=e5004e96bfdf3a2ca67100d202d95856
burda böle bi konu açılmış bunu hatırlatmak istedim nie TÜRKÇE konuşmuyoruz ?
-
500 Mb
4 gb bandwith (artırabiliriz)
30 YTL
-
azrail_rapi bunu yazdı:
-----------------------------ruhhastasi g harfini nie q yapıyon bu hareketi yapanlara çok gıcık oluyorum
Hiç düşündünüz mü günlük hayatımızda gerçekten Türkçe mi konuşuyoruz? Ya da ne kadar Türkçe konuşuyoruz?
- Outlet’e gidelim.
- Emailleşelim.
- Ok, bye.
- Curve kaç çıkmış?
- rene qormesin- qb
Biz, artık Türkçemizin ‘Turkche’leştiğini görmek istemiyoruz. Bunun için bir kampanya başlatıyoruz. Başlattığımız bu kampanyaya hepinizin destek olmasını bekliyoruz. Yapmamız gereken şey çok basit. DUYARLI OLMAK. Toplumumuzu daha duyarlı hale getirmek. Bunun en etkili yolu da konuşmalarımızda, yazışmalarımızda kısacası iletişim araçlarımızda Türkçe kullanmak.
“Ülkesini, yüksek bağımsızlığını korumasını bilen Türk ulusu, dilini de yabancı diller boyunduruğundan kurtarmalıdır.”MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
http://www.dilimiz.com/forum/viewtopic.php?t=1576&sid=e5004e96bfdf3a2ca67100d202d95856
-----------------------------1 - burası TDK deil...
2 - O adamın yazdıgı yazı şekli senide kasmaz
3 - Öncelikle sen Türkçeni güzel bir şekilde kullan forumlarda kimin dilini nasıl kullandıgını karı$tırma...
burda konusmuosun yazıosun :)
ve birde suna bakın ^^
Web Sayfası : http://www.L0qqent.tr.cx
ne kadar düzgün ^_^
-
azrail_rapi bunu yazdı:
-----------------------------ruhhastasi g harfini nie q yapıyon bu hareketi yapanlara çok gıcık oluyorum
- Outlet’e gidelim.
- Emailleşelim.
- Ok, bye.
- Curve kaç çıkmış?
- rene qormesin- qb
-----------------------------İnsanların türkçemizi kullanmasına bukadar önem gösteriyorsan ve bunu forumda eleştirebiliyorsan kendinede bakman lazım ... mesela buna forumda kullanmış olduğun avatarına bakarak başlasan ? verdiğin öreneklerde ingilizce kelimeleride eleştirmişsin..? ne demek istediğimi sanırım anlamışsındır..
-