Host+Domain Satın Almak İstiyorum. Kim İlgileniyor?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CanKirca
    CanKirca's avatar
    Erkek

Paragrafi bunu yazdı:
    -----------------------------

Hocam edebi yazılarımı paylaşacağım, facebooktaki 42.000 lik grubumla bir bağlantı kuracağım kişisel bir internet sitesi yapmak istiyorum. Ziyaretçi kitlesi ne çok fazla olur ne çok az. Zaten grupla ilgili bir paylaşımımda üyeleri yönlendirdiğimde en az 200 kişi bir günde aynı anda girecektir. Büyük ihtimal wordpress yüklerim

Host'un özellikleri ne olmalı? (trafik, veritaban v.s)  Domaini nerden almalıyım? Hostu nerden almalıyım? Bana kaça patlar interneti tamamen hizmete sokmaya? 

İlgilenen arkadaşların yorumlarını bekliyorum.

selamlar,

yardımcı olabileceğimi düşünüyorum,

ibrahim paket önerisi yapmış zaten, güvenlik, uptime oranı vs. konularında kesinlikle güvenebilirsin.

ayrıca yeni olduğun için de elimden geleni yapmaya gayret ederim, zaten müşterim olan arkadaşlardan da yorum yazan olmuş, sıkıntı çekeceğini sanmıyorum.

not: memnun kalmazsan gelir tahribata yazarsın.

not2: kişi bilgilerim (tel, msn, mail) hem forumda, hem de kircahosting.com anasayfasında bulunmakta..

not3: yakında kredi kartı sisteminin de aktifleşeceği KırcaHosting'te, ssl güvenliği ile alışverişlerinizi yapabilirsiniz.

not4: paypal ile alınan hosting, radyo, domain gibi ürünler ödeme yapılır yapılmaz

otomatik olarak aktifleşmektedir.

not5: havale işlemlerinizde, havale yapıldığı anda bankadan mesaj ile uyarı geldiğinden, verilmiş siparişlerinizi, bilgisayar kullanmaksızın, yine cep telefonum üzerinden anında aktifleştirmekteyim.

saygılarımla,

Can Kırca

saygılarımla.

Twitter: @CanKirca
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sanane
    sanane's avatar
    Erkek

Can kırca yı her türlü tavsiye ederim. pişman olmazsın.

Naber la?
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CanKirca
    CanKirca's avatar
    Erkek

media_center bunu yazdı:

ibrahimeren bunu yazdı:
    KIRCA HOSTING Kalitenin%20Tek%20Adresi
    Canın bu host paketi senin işini fazlasıyla görür sistem olarak wordpress yada dle ama benim tavsiyem dledir[Dle ile hertelden site yapılabilir]Onun dışındada sormak istediğin bi soru varsa sor.

garanti veriyor musun hocam ? yarın öbür gün kaparsa yada zırt pırt servera res, değiştirme olursa nolcak.

yanlış anlama bende alcamda bakınıyom

merhabalar,

sürekli hayalimdi host firması açmak, ve şükür ki büyük adımlarla emelime ulaşıyorum.

merak etme, öyle sorunlarla karşılaşmazsın, zaten sadece bu forumda bile şahşen tanıyan birsürü arkadaş var artık.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bilenyok
    bilenyok's avatar
    Erkek

Can Kırcadan büyük bi kesim memnun tahribattan..kullanmadım ama benim paketin süresi dolunca geçmeyi düşünüyorum bende...

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hakkinen
    Hakkinen's avatar
    Erkek

cankırca hocam pm attım

Kendini beğenmişlik, hakedilmelidir.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CanKirca
    CanKirca's avatar
    Erkek

DeaD_BY bunu yazdı:

Can Kırcadan büyük bi kesim memnun tahribattan..kullanmadım ama benim paketin süresi dolunca geçmeyi düşünüyorum bende...

SElamlar,

günü geldiğinde elimden geleni yaparım.

açıkçası insanların güvenini kazanmak hoşuma gidiyor, ne numaralarımı, ne gerçek adımı, ne de başka bir bilgimi saklamıyorum, önce yardım teklif ediyor, sonra ücrete değiniyor, hatta bütçelerini onlardan isteyip, olabileceğin en uygununu sunmaya gayret ediyorum.

daha ucuza ve sorunsuz domain satmak için reseler club'tan direk bayiliğim, güvenli işlem yapılabilmesi için ssl sertifikam vs. her şey neredeyse yerli yerinde şükür.

bazılarınız hatırlayacaktır, bayramda ve bir ara ücretsiz host verdim, onlar da hiç sıkıntı yaşamadılar, halâ da kullanıyorlar, ve söylediğim gibi 1 yıl kullanmaya *sorunsuz! devam edecekler, 1 yıl sonunda kendilerine ulaşıp, durumu iyileşenlere makul fiyatlarla birlikte devam etmeyi önereceğim, (durumu olmayanlara 3 ay daha kullanma veya sitelerini kapanmadan başka yere transfer etmeleri için süre vereceğim) bu şekilde...

hep birlikte; emin adımlarımı yavaş yavaş, fakat kararlılığımı yitirmeden  atıp emelime tam manasıyla ulaştığım günleri görmek dileğiyle..

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cihaatt
    cihaatt's avatar
    Erkek

Hacı her önüne gelenden hostmuş domain miş alınmas hele böle forumlarda ben satıom gel yok arkadasım satıyo ucuza alınmaz . Bence paşa paşa git bilindik kaliteli bi firmalardan al. pahalı onlarda ama paranın hakkını veriyolar.

bedava host domain vercem sponsor alırım diyenlerede inanma işini aksatırlar tam herşey güzel gidio yok para ver yok sponsor olmuyorum derler herşey başa döner.

Bu konuya yazılan firma isimleri felan hepsi fasa fiso git isim tescilden al babalar gibi takıl.

alırsın ucuza herif bişey den anlamıodur açar host panelini yok dns miş yok site açılmıomus panelden de anlamas kalırsın ortada.

Hacı sakın hataya düşme bastır parayı paranın hakkını veren firmadan al.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cihaatt
    cihaatt's avatar
    Erkek

tbt nin in internetiymiş.Hacı sakın sakın hataya düşme...

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FCN
    FCN's avatar
    Erkek

cihaatt bunu yazdı:

Hacı her önüne gelenden hostmuş domain miş alınmas hele böle forumlarda ben satıom gel yok arkadasım satıyo ucuza alınmaz . Bence paşa paşa git bilindik kaliteli bi firmalardan al. pahalı onlarda ama paranın hakkını veriyolar.

bedava host domain vercem sponsor alırım diyenlerede inanma işini aksatırlar tam herşey güzel gidio yok para ver yok sponsor olmuyorum derler herşey başa döner.

Bu konuya yazılan firma isimleri felan hepsi fasa fiso git isim tescilden al babalar gibi takıl.

alırsın ucuza herif bişey den anlamıodur açar host panelini yok dns miş yok site açılmıomus panelden de anlamas kalırsın ortada.

Hacı sakın hataya düşme bastır parayı paranın hakkını veren firmadan al.

isimtescil diosan sana bsg diorum 

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tbbsg.
    agrilion
    agrilion's avatar
    Erkek

isimtescil mi? hoca ne yaptın sen ya zamanında kendi yedeklerimi alamadım 1 hafta isimtescil offline kaldı ne telefonlarıma ne maillerime kimse sevap vermedi böyle hizmetin içibe tüküreyim. isimtescil panelimde 11 tane domain var ve yavaş yavaş ihs ye transfer ediyorum, tr den alınacaksa domain ihs den alınır, host can kırcadan.. harici durumlarda domain godaddy den de rahatlıkla alınabilir

isimtescil benden uzak allaha yakın olsun  

Ben Kapitalizmim ve bankacılar benim evlatlarım.
Toplam Hit: 6483 Toplam Mesaj: 42