Hostgatorde Maillerini Yahoo Ve Hotmail De İnbox Düşüren Varmı
-
SnipeTR bunu yazdı:
-----------------------------
bi up
-----------------------------hoca fena kafaya takarsın bu işi öyle bişi yani, bence kasma boşuna önceden kasan biri olarak ne yaptıysam olmadı, sadece godaddy shared hostdaki mailler inboxa düşüyor ama hostgatorda ve jushostda olmuyor... VPS ve sabit IP lazım.
-
hostgator un reseller i iyimi ? kullanan varmı
-
PanxeR bunu yazdı:
hostgator un reseller i iyimi ? kullanan varmı
-----------------------------moruk belki bi şeyler olur ya denemeye devam etmem gerekiyo yani mutlaka bi şeyler bulamlıyım.
goaddyden alacaktım da orda sınırsız domain ekleme yok die almadım malesef....
bu arada reseller iyi değil görüyon işte :)) mail sorunu var hostgatorde
-
Evet Şu an itibari ile azimle sıçmanın keyfini yaşıyorum...
Mailler inbox beyler :)))
Kim demiş o kadar uğraştımda ben düşüremedim yok dedicatiede geç gibi şeyler :))
Gerek yok aynen devam tek sorun günlük 2000 mail hakkının olması :Q
1 saat de max 900 adet Bide :))
-
hocam en fazla 3-4 gün sürer sonra yine junk box :)
ha inşallah sürekli inboxa düşer ama bende de öyle oldu çok sevindim sonra nolduysa junk box :) gelişmeleri bekliyorum, yöntemi de :) -
nolanded bunu yazdı:
hocam en fazla 3-4 gün sürer sonra yine junk box :)
ha inşallah sürekli inboxa düşer ama bende de öyle oldu çok sevindim sonra nolduysa junk box :) gelişmeleri bekliyorum, yöntemi de :)
-----------------------------Yöntem diye bi şey yok ..
Sadece yukarıdaki kodumda header kısmını belleyin kodlarınıza gerisi biraz email çıkış ip sinde bitiyor.
Onuda temize çıkarmışlar zaten şimdi bakalım dediğin umarım olmaz :))
-
aynen ben de ip'mi sağlama çıkartmıştım, hatta jushostdan, singlehopdan hotmaile mail attırdım tamam dediler, ama nolduysa işte hergün mesaj yollanan siteydi, 1 hafta içinde tekrar junk oldu, şimdi hostgator VPS sabit ip var, kaydettirdiğim mailden smtp bilgileriyle inboxa düşüyor 5 aydır sorun yok... ne diyim inşallah sen de buna gerek kalmaz da shared hostdan inboxın keyfini uzun süre çıkartırsın ama bu hotmail çok çakal söyliyim...