Hosting Domain Olayi Nasıl Alınır
-
ben bir web sitesi açmayı düşünüyomda.bu hosting domain işlerinden anlamam.şu an ortada hiç bişey yok.sadece sitenin içeriği ve tasarımını kafamda tasarladım.şimdi sormak istediğim sorular şunlar cevaplarsanız tşkler.
1.acaba hostingile domain i şimdi mi alsam.yoksa sitenin tasarımını hazırladığım zaman mı?
2.para vermeden hostingin alınıp alınmadığına bakmak mümkünmü
3.nerden kaç paraya hosting+domain alınır.ve yıllık mı aylık mı olur yıllık fiatları ne kadardır?
-
xv4clever@hotmail.com benı ekle anlaşalım yıllık 10 dolardan başlayan paketlerimiz var...Sana ayarlarız..
-
dikkat edeceğin tek şey.. budur abicim şekil a1 işte..
forumlarda vs gibi yerlerde böyle msn verip icq werip hosting domain satan adamlardan almıcaksın..
gideceksin oturmuş firmalardan alacaksın adam gibi güvenilir yerlerden..
adamın biri gelmiş bana geçen freedomainden host satacak : ) alırsan kazıklanırsın.. Ki Alamazsın zaten: D
-
Hoja o oturmus dedıgın fırmalar tarafından taa 6 ay once dolandırıldım..Benmim serverim var ve guvenlı,adam ısterse alır ısterse almaz kendıne kalmış bı karar BUNU SEN DEGIŞTIREMESSIN!!
-
10 Dolara kim host bulmuşki sen veriyorsun.
-
hiç bişey anlamama rağmen kafam karıştı.ne olcak şimdi almıyim mi?
-
bence RemotE aldı üyemizden çok uygun fiyatlarla hosting ve domain alabilirsin....
-
www.hostbul.net te yüksek oy alan firmalara bakabilirsin fakat buradan birilerinden alıcaksan yıllardır burda olan güvenilir üyeler var :)
-
nickimyok var ben onla taıkılıyom valla serverda fena sayılmaz. güvenlide.
-
Host Almak İstiyorsan Gel Bana Uygun Bi Fiyat Düşünürüz 10 dolara host vericekmiş o kimsede koptum yemin ederim
Versin bana 1 Gb alanı 10 dolara ben alayım bari satarım 100 dolara :D
Neyse SonHost.Com İnternetSistem.Com TurkSecure.Net
İstediqinden al ister benden ister ir2 ye başvur Fark eden bişey olmaz Sonuç aynı
Görüşmek istersen pm atarsın
-
10 dolara hosting veriyoruz dedikte 1 gb alan demedik iyi oku iyi konuşş...
benim 10 dolara verdıgım hostıng 25 mb alan 1500 mb trafık..eger 1 gb ıstıyorsa cıksın 140 doları anında verıyım..ticaret yapmasını bılmıorsun konusuyorsun..allah bilir sende reseller vardır..