Hosting Firması - Niobeweb [Haram - Zıkkım Olsun...]
-
Arkadaşlar www.niobeweb.net firmasından hosting ve 1 adet MySql Veritabanı aldım. Aldığıma bin pişman oldum. Arayıp ağzıma geleni söylemek istiyorum.
Hostingi aldığım gün siteye Yapım Aşamasında diye bir index atayım dedim, attım fakat çalışmadı. Sitenin kodları title'da görünüyordu. Salak salak bir şeyler olmuştu.
Her neyse dedim aldırmadım. Siteyi yapıp bitirdim ve webe attım. Site bir açılıyor bir açılmıyor. Veritabanında veri olmasına rağmen veri bulunamadı diyor bazen. Bazen de hayatımda ilk defa gördüğüm hatalar veriyor. Adamların Web.Config'de bir satırı var, onu silince site çalışmıyor. Kendi Web.Config'ini onlarınkine eklemen ve oradaki satırı doğru yere yerleştirmen lazım aksi taktirde site çalışmıyor. Bu kadar gerizekalılık olmaz. Şu ana kadar 1 kere bile yönetim paneline giremedim. Adamlar Plesk yerine CentraWeb Panel kurmuşlar. O kadar dandik, ezik, adi.... bir panel olamaz. Sitenin hiçbir özelliğiyle oynayamıyorsun. Bırakın onu dosyaya erişim izni (yazma, okuma) bile veremiyorsun. Aradım konuştum fakat çözemediler. Dün gece 2de mesaj attım, hostingimin kapanmasını ve para iadesini istedim fakat hala bir cevap yok.
Lütfen akıl verin kafayı yiyeceğim. Bu siteyi bir an önce yayına sokmalıyım. Niobeweb'e bir şeyler yapmalıyım. Adamlara acayip uyuz oldum.
Hadi müridler bir el atın. Öneri ve görüşlerinizi bekliyorum...
-
ahahah harbiden çok sinir bozucu bi durum ben ücretsiz hostingte çalışırken bile böyle bi ftp yavaşlasın bi mysql bağlanamasın çılgına dönerdim sen parasını vermişin bunu yaşıyosun harbi hissettiklerini anlayabiliyorum
-
Scofield bunu yazdı:
-----------------------------ahahah harbiden çok sinir bozucu bi durum ben ücretsiz hostingte çalışırken bile böyle bi ftp yavaşlasın bi mysql bağlanamasın çılgına dönerdim sen parasını vermişin bunu yaşıyosun harbi hissettiklerini anlayabiliyorum
-----------------------------Evet. Windows Hostinge yıllık 59 TL verildi. Ayrıca bir de MySql parası... (Parayı ben vermedim, siteyi yaptığım adam verdi fakat firmayı ben seçtim)
Adam da siteyi bekliyor.
Kafayı yicem, adamların yeri Ümraniye'de. Bana bayaa yakın. Gidip kavga etmek, tartışmak bile geliyor aklıma :@ :@ :@ :@
-
tüketici haklarına başvur
-
The_FCN bunu yazdı:
-----------------------------
tüketici haklarına başvur
-----------------------------Nerden, nasıl ? Sonuç ne olur ? Kaç günde sonuçlanır ? Bir faydası olur mu ?
-
abi hiç mi araştırmadın adamların adını google a yazınca sorundan başka bişey yazmamış millet
-
Yigit bunu yazdı:
-----------------------------
abi hiç mi araştırmadın adamların adını google a yazınca sorundan başka bişey yazmamış millet
-----------------------------Ya valla adamların referanslarına baktım inanamadım. Bir de bir tanıdık önerdi. Çok sağlam dedi ben de aldım :|
-
çok sağlam qeydirmişler hocam
-
geçmiş olsun .. ..
-
Eyvallah da çözümü olan yok mu :|
-
alacağınız yeri iyi seçmeyince böylesi sorunlarla karşılaşmanız kaçınılmaz. çoğu yerde memnun kalmayınca 1 ay içerisinde para iade hizmeti bile mevcut eğer senin hostundada böyle bişey varsa paranı iade ettir yoksa denyoyu aç sitelerine saldır başka yapabileceğin bişey yok.