Hosting Gaspi
-
fatX bunu yazdı:
-----------------------------
Hostbul.net te yorum almayı kapattırmıştı isimtescil okadar sağlam destek veriyolar yani :D İşin düşmiyecek onlara cevap bile vermezler.. Ben domain icin kullanıyorum paneli falan güzel 2 dkda açılıyor kartla alınca.. host almadım hiç..
-----------------------------domainleri sistemlerimi saglam :D
allah kadriyenin eline düşürmesin seni görürüm ozaman seni :D
-
The_FCN bunu yazdı:
fatX bunu yazdı:
Hostbul.net te yorum almayı kapattırmıştı isimtescil okadar sağlam destek veriyolar yani :D İşin düşmiyecek onlara cevap bile vermezler.. Ben domain icin kullanıyorum paneli falan güzel 2 dkda açılıyor kartla alınca.. host almadım hiç..
-----------------------------domainleri sistemlerimi saglam :D
allah kadriyenin eline düşürmesin seni görürüm ozaman seni :D
-----------------------------kadriye kim hocam ? :D domain için bi sıkıntım olmadı gerçekten onlarca domain regledim ordan..
-
Herhalde bu konuyu onlarda okudu, domainlerde perte cikmis.. Yahu adamlar bariz at kosturuyo, bu alan adlarini nereye tasiyayim fikri olan murid yaziversin bi zahmet.
-
godaddy e Taşı Kafan rahat eder
-
Bu arada hepinizin aklinda bulunsun boyle islemeler icin kredi karti kullanin. Boyle bir sorun ciktiginda ararsin kredi kartini hemen parayi onlarin hesabindan alip senin hesabina gecirirler. Baska turlu banka havalesi falan okadar guvenli isler degil.