Hosting Sağlıcak Mürid
-
arkadaşlar demin www.mıcrosoft.net'i tescil ettirdim. Ancak barınacak bi host bulunamadım. Varmı beni hostuna alıp sarıp sarmalıcak mürid.
Teşekkürler. -
hoca ne olarak kullanıcaksın siteyi. bide host ücretleri 10 tl ye olan firmalar bile var. kaç mb lazım sana.
-
ne tür bir prje için kullanacaksın ? yardımcı olabilirim.
-
Allura bunu yazdı:
-----------------------------
arkadaşlar demin www.mıcrosoft.net'i tescil ettirdim. Ancak barınacak bi host bulunamadım. Varmı beni hostuna alıp sarıp sarmalıcak mürid.
Teşekkürler.
-----------------------------ı Yı yanlışlıklamı yazdın yoksa microsoft.net mi aldın ?
-
HanDsomE bunu yazdı:
-----------------------------Allura bunu yazdı:
Teşekkürler.
-----------------------------ı Yı yanlışlıklamı yazdın yoksa microsoft.net mi aldın ?
microsoft.neti alması sence mantıklımı :) -
mıcrosoft.net
-
mıcrosoft.net hacı
Ispartanın I SI
WWW.MICROSOFT.NET şimdi biraz puf puflayıp siteyi satmayı düşünüyorm acaba nekadara gider :P varsa yardımcı olucak minnet duyarım teşekkürler. -
100 mb alan 3 mail 5 gb trafik 1 mysql database verebilirim ücretsiz. İstersen. İstersen pm ile ulaş.
-
Allura bunu yazdı:
-----------------------------mıcrosoft.net hacı
Ispartanın I SI
WWW.MICROSOFT.NET şimdi biraz puf puflayıp siteyi satmayı düşünüyorm acaba nekadara gider :P varsa yardımcı olucak minnet duyarım teşekkürler.
-----------------------------yaw sus saçmalama
WWW.MICROSOFT.NET ile www.microsoft.net aynı seydir..
her ikisini yazınca da microsoftun sitesine gidiyor..
gelmis microsoft.neti aldım diyor :D alemin akıllısı sen misin.. o domain yıllardır microsofta ait. :D
Ben eminim ki TURKCE KARAKTERLI domainden bahsediyorsun.. 1 lira bile etmez ;) mıcro diye bi sözcük yok zaten..
-
hocam senin aldığın site aslında xn--mcrosoft-tkb.net
yani içinde mıcrosoft-microsoft birşey geçmiyor, ondan birşey etmez :)
ama mıcrosoft.net i aldım diye hava atabilirsin :)
-
RootB bunu yazdı:
-----------------------------Allura bunu yazdı:
Ispartanın I SI
WWW.MICROSOFT.NET şimdi biraz puf puflayıp siteyi satmayı düşünüyorm acaba nekadara gider :P varsa yardımcı olucak minnet duyarım teşekkürler.
-----------------------------yaw sus saçmalama
WWW.MICROSOFT.NET ile www.microsoft.net aynı seydir..
her ikisini yazınca da microsoftun sitesine gidiyor..
gelmis microsoft.neti aldım diyor :D alemin akıllısı sen misin.. o domain yıllardır microsofta ait. :D
Ben eminim ki TURKCE KARAKTERLI domainden bahsediyorsun.. 1 lira bile etmez ;) mıcro diye bi sözcük yok zaten..
-----------------------------gözünmü bozuk sinirlimisin bilmiyorum ama birazcık kalınlaştırarak yazayım
Allura bunu yazdı: