Hosting Veya Vps Önerisi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    arkinfes
    arkinfes's avatar
    Erkek

@Fikret hocam

benim domain www.dx.tc www.trtescil.tk var o domainden dx.tc yi ücretsiz vercem bide şimdi onlinenic ile biyilik yapcam normal domainler flanda satıcam ama dx.tcyi bedava vercem

@T01G4 hocam

www.sunucu.com.tr 'den baya bi uygun fiyata buldum 768 mb ram ,1 gbit hız , 1000 gb trafik , 20 gb hd , windows vps 29 dolara aldım şimdi atmden yatırcam parayı peder internete yatırım yapmamı sevmio şimdi onun dükkandayım bi boş anda kacıp yatırcam

edüt= şimdi ixwebhosting bana geri ödeme yapacak geri kalan süre için geriye 8 ay lık sürem var aylık 10 dolar 80 dolar odeme yapması gerekir. Şimdi bu ücretisz ve .com .net domain bayiliği alınca online nic tutarsa işte com domain tesil edene 1 gb web alanı 1 gb trafik asp hosting bedava gibi kampanyalar olcak ama tutarsa bi kac sunucu daha çıkıp yapcam bu işi artık domain bayiliği alınca destek beklerim sizden onlinenic api veriomu domain tescillerini o apiden yapam bide dx.tc domaini bedava olcak ondada destek isterim

Do majör soylu ve açık sözlü , Do minör patetik , Re majör parlak , Re minör melankolik , Mi bemol majör soylu ve patetik , aydinlik ama soylu ve karamsar tonmu lazim ozaman; mi majör , Mi minör doğanin ilk minör tonu olmasina karsin biraz melankoliktir , Fa majör karışıktır , Fa minör hepsinden patetiktir , Fa Diyez majör iste güçtür çünkü degiştirgeçlerle asiri yuklenmistir , Si majör parlak ve oyun bozannn :))
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    biri
    biri's avatar
    Erkek
    hocam sunucu.com.tr yi asla önermiyorum bin pişman olacaksın kesinlikle alma

¯\(ツ)/¯ ฏ๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    arkinfes
    arkinfes's avatar
    Erkek
    T01G4 bunu yazdı:
    -----------------------------
    hocam sunucu.com.tr yi asla önermiyorum bin pişman olacaksın kesinlikle alma
    -----------------------------
    Neden hocam parayı daha yatırmadm siparişi verdim sadece ne gibi kötü yanı var

Do majör soylu ve açık sözlü , Do minör patetik , Re majör parlak , Re minör melankolik , Mi bemol majör soylu ve patetik , aydinlik ama soylu ve karamsar tonmu lazim ozaman; mi majör , Mi minör doğanin ilk minör tonu olmasina karsin biraz melankoliktir , Fa majör karışıktır , Fa minör hepsinden patetiktir , Fa Diyez majör iste güçtür çünkü degiştirgeçlerle asiri yuklenmistir , Si majör parlak ve oyun bozannn :))
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikret
    Fikret's avatar
    Erkek
    dx.tc subdomain olayı hem masraflı gelir hem yapamazsın gibime geliyor :) ama domain güzelmiş satıyorsan alabilirim :D

screw you guys! i"m goin" hoooome!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    arkinfes
    arkinfes's avatar
    Erkek
    fikret hocam ben bu işe heves sardım şimdi bir kaç ay deniyem sunucuyu daha kaliteli yapmak için bir diger domainlerimi satıyorum ama

Toplam Hit: 3615 Toplam Mesaj: 16