Hosts Doyasını Değiştiremiyorum
-
Genki bunu yazdıRotKerim bunu yazdıGenki bunu yazdı
hosts dosyası txt uzantili değil,
bilgisayarima gir,klasör seçeneklerine bas,görünüme bas,bilinene dosya uzantılarını gizlenin yanındaki ticki kaldir
ardindan masaüstüne host diye yeni metin belgesi aç içeriği yapıştır kaydet,kapat
üzerine bir kere tikla f2 basip sonundaki .txt uzantisini sil, gerekli yere at değiştirilsinmi diye sorar ve yetki ister evet de, eski host dosyası değişmiş olur
dediğin oneriyi bi yerde daha okudum hocam ama win7 de uzantı vermiyor altta kayıtr türü cıkıyor, 'Metin belgeleri' ve tüm dosyalar var
görünüm kısmından,bilinen dosya uzantıları engelledeki ticki kaldırırsan dosyaların sonundaki uzantıları görür hale gelirsin
Yeni metin belgesi.txt , program.exe gibi olur dosyalar
sende yeni metin belgesinin ismini sadece host yapıp atıcaksın o zaman düzelecektir
suan kaldırdığım halde hala gorunur olmadı makinayı bi resetleyip deniyorum birde
-
oldu tamam teşekkürler.
-
cs5 mi la?
-
aynen 5
-
Hocam not defterini yönetici olarak çalıştır.
Edit : galiba yanlış anladım, neyse sorun çözülmüş zaten.
XanTos tarafından 12/Kas/12 00:08 tarihinde düzenlenmiştir -
XanTos bunu yazdı
Hocam not defterini yönetici olarak çalıştır :)
sorunu düzelmiş yukarıdaki gönderisinde. Ama benzeri sorun yaşayanlara bu yönetici olarak çalıştırda işe yarıyor. Ayrıca dosyayı farklı kayıt et masaüstüne. Türünü tüm dosyalar seç. Yazı stili soracaktır. UTF8 seç. Sonrasında hosts dosyasının adını değiştir. senin yeni dosyayı hosts olarak oray kopy paste