Hotfile Ban Gerekçeleri
-
FOXXLY bunu yazdı:
-----------------------------
firex e verdim yarım saatlik kullandı sonra bana lazım oldu giriyim dedim. bi baktım banlamış :)
-----------------------------bak şimdi pirelendim biraz durduk yere verdiğimiz para çöp olmasın galiba birazda şansa bağlı
-
dün benim başıma geldi. gerçi sebebinin aynı anda iki farklı ipden olup olmadığını bilmiyorum. mail attım fakat hala geri dönüş olmadı. aynı anda download yapmamakta fayda var bence. ;)
Hello, We are writing this letter to inform you that your Hotfile.com account premium status was removed due to detected suspicious activities, including but not limited to: - Sharing premium account information - Cheating Hotfile downloads - Multiple IP downloads All mentioned activities are in violation of our Terms and Conditions. HotFile.com Abuse Dep.
-
Sadece şifreyi değiştiriyor
-
fifsonic bunu yazdı:
-----------------------------
Sadece şifreyi değiştiriyor
-----------------------------rapid'den de banlanmıştım. attığım maillerde ip adresimin dinamik olduğunu ve sürekli ip adresimin değiştiğini söylemiştim. sonrasında bu gibi durumlarda şifremi değiştirip bana mail atıyorlardı, şifreniz değiştirilmiştir tarzında. henüz hotfile'dan böyle bir mail dönüşü olmadı ve üyeliğim kapatılmış durumda.
-
2 aydır 3 ayrı pc den durmadan aynı anda dosya çekiyorum hiç bişi olmadı
-
Ben burda dağıtılan bir şifreyi kullanıyorum sağolsunlar, 2-3 gün oluyor full download yapıyorum, kesin başkaları da kullanıyordur o hesabı, banlasalar banlasalar onu banlarlardı bugüne kadar ama tesadüf olayı da var.
-
kurallarda ban olayı var dogru ama biraz şansına kalmış bişi
remote upload da yapma hakkı var mesela fakat remote upload yüzündende hesapların banlanma olayları mevcut
eger ödemeyi paypaldan yptıysanız dispute çekme hakkınız var
-
rpaidharede 4 kere hesabımızı sildiler her seferinde geri açtırdım :D
hotfiledede cümcbür cemaat giriyoz ne problem :D
-
benim bu konularda biraz şansım yok sanırım :) dispute çektim ama değişen bişi olacağını sanmıyorum. neyse ben sebeplere uyduğum için yazmıştım :) sağlık olsun.
-
aynı anda iki farklı ıp den kullanılırsa hesap banlanır benim bildigim ama hemen banlamıyolar